Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce anime crezi ca a spart topurile?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Ce anime crezi ca a spart topurile? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce anime crezi ca a spart topurile? Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Ce anime crezi ca a spart topurile? Empty
MesajSubiect: Ce anime crezi ca a spart topurile?   Ce anime crezi ca a spart topurile? Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 7:18 pm

Din pacate Naruto...-.-'..dar asta a fost doar in Romania.
E destul de pueril in ochii mei. Fiind genul desen, a atras si copii ce, haideti sa recunoastem, la 7-8 ani n'are cum sa nu'ti placa cat de cat.
Daca vorbim la modul general, in toate tarile, animeuri de genul One piece, Haruhi a avut de asemenea un succes in SUA pentru soundurile sale, Samurai X, cam astea sunt top preferinte in lume.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Yuzuki
Beginner
Beginner

feminin
Numarul mesajelor : 4
Warn :
Ce anime crezi ca a spart topurile? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce anime crezi ca a spart topurile? Right_bar_bleue

Puncte : 27411
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/11/2009

Ce anime crezi ca a spart topurile? Empty
MesajSubiect: Re: Ce anime crezi ca a spart topurile?   Ce anime crezi ca a spart topurile? Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 3:36 pm

Eu aveam 12 ani si nu-mi placea naruto acum am 14 si il ador

Admin edit: te rog sa citesti regulamentul, daca nu voi fi nevoita sa iau masuri!
Sus In jos

Ce anime crezi ca a spart topurile?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cel mai bun anime
» Next anime
» Remember Anime nr.1
» Remember anime nr 2
» Cum ati aflat de anime-uri?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum