Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ziua ta de nastere?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Ziua ta de nastere? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ziua ta de nastere? Right_bar_bleue

Puncte : 30035
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Ziua ta de nastere? Empty
MesajSubiect: Ziua ta de nastere?   Ziua ta de nastere? Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 6:27 pm

A mea e pe 18 octombrie xD
Yeah..toamna...mereu se intampla cate ceva nasol, plus ca eu urasc zilele de nastere, in special a mea >_>
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Teh
Beginner
Beginner
Teh

feminin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Warn :
Ziua ta de nastere? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ziua ta de nastere? Right_bar_bleue

Puncte : 27964
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/08/2009

MesajSubiect: Re: Ziua ta de nastere?   Ziua ta de nastere? Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 11:54 pm

Hmm eu una ador zilele de naştere, dar nu îmi place să îmi sărbătesc eu ziua mea de naştere cu cine ştie ce petrecere , prefer să mă uit la un film bun stând în pat şi mâncând popcorn, dar pentru alte zile de naştere, ale altor persoane, lets party .. :]]

Enfin, revenind la discuţie a mea este pe şaptişpe aprilie, primăvara.. Se spune că anotimul preferat al unei persoane este determinat de luna în care este născut, dar anotimpul meu preferat este toamna, şi apoi primăvara :]] so poate nu este chiar atât de adevărat.
Sus In jos
deepdear
Beginner
Beginner
deepdear

feminin
Numarul mesajelor : 41
Localizare : Bucuresti.
Stare de spirit : La rece.
Warn :

Puncte : 28160
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/07/2009

MesajSubiect: Re: Ziua ta de nastere?   Ziua ta de nastere? Icon_minitimeJoi Aug 20, 2009 10:27 pm

Sunt nascuta pe 3 noiembrie, in segmentul al II-lea al zodiei scorpion, la 10.10 dimineata, deci am ascendent in sagetator.
Nimic interesant in legatura cu ea. O zi ca oricare alta.
Sus In jos
Chou
Beginner
Beginner
Chou

feminin
Numarul mesajelor : 39
Varsta : 31
Warn :

Puncte : 28565
Data de inscriere : 13/04/2009

MesajSubiect: Re: Ziua ta de nastere?   Ziua ta de nastere? Icon_minitimeVin Oct 23, 2009 3:40 pm

Eu sunt nascuta pe 29 august si nu prea imi palce sa-mi serbez ziua,aka asa intre prietenii apropiati e ok da' sa nu fie prea multa lume in jur ca se intampla ceva...-.-'
Sus In jos
Yuzuki
Beginner
Beginner

feminin
Numarul mesajelor : 4
Warn :

Puncte : 27421
Data de inscriere : 18/11/2009

MesajSubiect: Re: Ziua ta de nastere?   Ziua ta de nastere? Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 3:38 pm

10 noiembrie
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ziua ta de nastere?   Ziua ta de nastere? Icon_minitime

Sus In jos

Ziua ta de nastere?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: About us-
Mergi direct la: