Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Salut :]

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Teh
Beginner
Beginner
Teh

feminin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Warn :
Salut :] Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Salut :] Right_bar_bleue

Puncte : 27954
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/08/2009

Salut :] Empty
MesajSubiect: Salut :]   Salut :] Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 8:19 am

Bună! Ce mai faceţi? Eu bine, mulţam de întrebare :]]. Mă aflu azi aici pentru a face o descriere personală, dacă tot m-am înregistrat pe acest forum, măcar acest lucru îl pot face. Corect? Am citit regulile membrilor şi mi se par în regulă, nu ceva ce nu aş putea respecta. Aşa că nu cred că vor exista probleme în această privinţă.
Trecând peste asta, sun fană anime de muuultă vreme, şi ceva mai curând şi fană manga. Ador să mă uit la animeuri cât şi să citesc manga.
Animeurile mele preferate, de moment , ar fi : Death Note, Vampire Knight [ ambele sezoane ], Nana , Naruto [ şi shippuuden ], Toradora ~ şi credeţi-mă că lista mea ar putea continua.
La manga.. Să zicem că mangaurile mele preferate sunt cele romance, pentru că nu mai pot alege ceva anume ca preferată, toate sunt tari. Prima mea manga citită a fost Wanted, din care a trebuit să traduc pentru a ajuta pe cineva.
Pentru mai multe detalii în ceea ce priveşte lista mea de anime, puteţi da un click aici iar pentru lista mea manga, un click aici. Sper că nu este considerată reclamă, sau ceva asemănător.. Dacă da, scuzele mele şi voi da un edit :].

Trecând peste asta, sunt fată, sunt din judeţul Teleorman, am şaisprezece ani împliniţi din Aprilie 17, primăvara ce a trecut. Lucrurile care îmi plac... Ahh, aici iar nu aş putea termina. Tot ceea ce legat de pc; jocuri.. navigatul pe internet, forumuri anime. Îmi place să scriu, şi să citesc [ lol ] , am o mare pasiune pentru filme... deşi la multe le uit numele, fac gfx-uri, nu mă prea pricep la desenat, ador photoshopul deşi uneori mă scoate din minţi.
Culoarea mea preferată este... Am multe culori preferate :]] : verde, mov, roz, asta ca un trio ca să nu mai continui.
Sunt în zodia Berbecului, şi mă fascinează mai de curând toată treaba cu zodiacul. E interesantă. Sunt irascibilă, insuportabilă dar pot fi şi drăguţă din când în când. Sunt în al doilea an la liceu [ adică am trecut clasa a 10 a] şi nu doresc deloc să înceapă iar şcoala xD I need some more vacantion.
De ce îmi este frică : PĂIANJENI! Sunt arahnofobă, fac urât rău de tot când văd păianjeni; mi-e frică şi de alte insecte [ cred că de majoritatea ] ; văcuţele sunt înfiorătoare :-s şi... Hmmm, cam atât ca frici de care nu pot trece [ am menţionat şi scorpionii? Nu aş vrea să mai visez unul vreodată :]] ].
Sunt violentă, şi ador să dau cu pumnul =]] ştiu, ciudat. Dar e foarte drăguţ. Merge când vrei să îţi descarci nervii.
Nu sunt microbistă deci nu ţin cu nicio echipă de fotbal.. În fine.

Nu o mai lungesc, că deja am scris destul. Spuneţi-mi, aveţi întrebări? Ador întrebările :]].

Sper să ne înţelegem, sau ceva de genu' ! Salut :] 611569
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 30025
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Salut :]   Salut :] Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 9:34 am

Citat :
văcuţele sunt înfiorătoare :-s
O.O
I love vacute :3
Citat :

Sunt violentă, şi ador să dau cu pumnul =]]
Yeee, same here!^^

Welcome here, happy posting, have fun, no spam and and and...aaaaaaand...cam atat!xD

Q:Care e faza cu vacutele infioratoare pana la urma?
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Teh
Beginner
Beginner
Teh

feminin
Numarul mesajelor : 32
Localizare : In Heaven
Warn :

Puncte : 27954
Data de inscriere : 15/08/2009

MesajSubiect: Re: Salut :]   Salut :] Icon_minitimeSam Aug 15, 2009 9:37 am

Citat :

Q:Care e faza cu vacutele infioratoare pana la urma?

Ideea este că îmi ... e foooooooooooooarte frică de văcuţe, vaci , bovine, sau cum vreţi să le numiţi. Toţi mă întreabă de ce îmi este frică de ele, dar eu nu am nevoie de un anumit motiv, chiar atât de specific. În primul rând posedă coarne, două coarne mari şi... well, mă sperie. Plus o coadă lungă ._. plus un trup imens. Şi mugetul lor =]] Oh my God, mă sperie! Pur şi simplu când le văd privirea, deşi se spune că sunt paşnice, îmi vine să o iau la fugă. I don't know, I can't pass it.

Oh şi mulţumesc de primire >:d<
Sus In jos
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Localizare : Blue City
Warn :

Puncte : 29362
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Salut :]   Salut :] Icon_minitimeJoi Aug 20, 2009 1:40 pm

Welcome Teh!
Well nu prea stiu ce sa te intreb [lipsa de inspiratie in acest moment] asa ca iti urez distractie placuta & happy posting!
See ya pe aici! Wink
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Salut :]   Salut :] Icon_minitime

Sus In jos

Salut :]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: AG Central  :: Newbie central-