Bună! Ce mai faceţi? Eu bine, mulţam de întrebare :]]. Mă aflu azi aici pentru a face o descriere personală, dacă tot m-am înregistrat pe acest forum, măcar acest lucru îl pot face. Corect? Am citit regulile membrilor şi mi se par în regulă, nu ceva ce nu aş putea respecta. Aşa că nu cred că vor exista probleme în această privinţă.
Trecând peste asta, sun fană anime de muuultă vreme, şi ceva mai curând şi fană manga. Ador să mă uit la animeuri cât şi să citesc manga.
Animeurile mele preferate, de moment , ar fi : Death Note, Vampire Knight [ ambele sezoane ], Nana , Naruto [ şi shippuuden ], Toradora ~ şi credeţi-mă că lista mea ar putea continua.
La manga.. Să zicem că mangaurile mele preferate sunt cele romance, pentru că nu mai pot alege ceva anume ca preferată, toate sunt tari. Prima mea manga citită a fost Wanted, din care a trebuit să traduc pentru a ajuta pe cineva.
Pentru mai multe detalii în ceea ce priveşte lista mea de anime, puteţi da un click
aici iar pentru lista mea manga, un click
aici. Sper că nu este considerată reclamă, sau ceva asemănător.. Dacă da, scuzele mele şi voi da un edit :].
Trecând peste asta, sunt fată, sunt din judeţul Teleorman, am şaisprezece ani împliniţi din Aprilie 17, primăvara ce a trecut. Lucrurile care îmi plac... Ahh, aici iar nu aş putea termina. Tot ceea ce legat de pc; jocuri.. navigatul pe internet, forumuri anime. Îmi place să scriu, şi să citesc [ lol ] , am o mare pasiune pentru filme... deşi la multe le uit numele, fac gfx-uri, nu mă prea pricep la desenat, ador photoshopul deşi uneori mă scoate din minţi.
Culoarea mea preferată este... Am multe culori preferate :]] : verde, mov, roz, asta ca un trio ca să nu mai continui.
Sunt în zodia Berbecului, şi mă fascinează mai de curând toată treaba cu zodiacul. E interesantă. Sunt irascibilă, insuportabilă dar pot fi şi drăguţă din când în când. Sunt în al doilea an la liceu [ adică am trecut clasa a 10 a] şi nu doresc deloc să înceapă iar şcoala xD I need some more vacantion.
De ce îmi este frică : PĂIANJENI! Sunt arahnofobă, fac urât rău de tot când văd păianjeni; mi-e frică şi de alte insecte [ cred că de majoritatea ] ; văcuţele sunt înfiorătoare :-s şi... Hmmm, cam atât ca frici de care nu pot trece [ am menţionat şi scorpionii? Nu aş vrea să mai visez unul vreodată :]] ].
Sunt violentă, şi ador să dau cu pumnul =]] ştiu, ciudat. Dar e foarte drăguţ. Merge când vrei să îţi descarci nervii.
Nu sunt microbistă deci nu ţin cu nicio echipă de fotbal.. În fine.
Nu o mai lungesc, că deja am scris destul. Spuneţi-mi, aveţi întrebări? Ador întrebările :]].
Sper să ne înţelegem, sau ceva de genu' !