Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

yahoo mail vs google mail

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
yahoo mail vs google mail Left_bar_bleue0 / 1000 / 100yahoo mail vs google mail Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

yahoo mail vs google mail Empty
MesajSubiect: yahoo mail vs google mail   yahoo mail vs google mail Icon_minitimeMier Aug 05, 2009 7:24 pm

Care va place mai mult, pe care il folositi?
Eu google mail...e mult mai bun, imi place mai mult cum arata, yahoo mail a inceput sa ma sece...nu mi'as schimba mailul actualul pe yahoo, m'am obisnuit cu el, air yahoo mail am inteles ca face fite o.O
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
deepdear
Beginner
Beginner
deepdear

feminin
Numarul mesajelor : 41
Localizare : Bucuresti.
Stare de spirit : La rece.
Warn :
yahoo mail vs google mail Left_bar_bleue0 / 1000 / 100yahoo mail vs google mail Right_bar_bleue

Puncte : 28150
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/07/2009

yahoo mail vs google mail Empty
MesajSubiect: Re: yahoo mail vs google mail   yahoo mail vs google mail Icon_minitimeJoi Aug 20, 2009 10:22 pm

Nu am folosit niciodata g-mail. Folosesc mailul de pe care am si ID-ul, adica yahoo mail.
Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: Others-
Mergi direct la: