Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Dezastre gigantice.

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Dj Bunny
Beginner
Beginner
Dj Bunny

Numarul mesajelor : 5
Warn :
Dezastre gigantice. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Dezastre gigantice. Right_bar_bleue

Puncte : 27983
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/07/2009

Dezastre gigantice. Empty
MesajSubiect: Dezastre gigantice.   Dezastre gigantice. Icon_minitimeJoi Iul 30, 2009 12:22 pm

Bun,sunt incepatoare,luanti`ma incet.So,voi incepe cu niste semnaturi:
Spoiler:

Cred ca sunt destule dezastre,astept mii si mii de critici Razz
Sus In jos
Silver
Beginner
Beginner
Silver

feminin
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna
Stare de spirit : -__-''''
Warn :
Dezastre gigantice. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Dezastre gigantice. Right_bar_bleue

Puncte : 28420
Reputatie : 1
Data de inscriere : 07/05/2009

MesajSubiect: Re: Dezastre gigantice.   Dezastre gigantice. Icon_minitimeVin Iul 31, 2009 8:42 pm

Cred ca folosesti Photoscape O_O...in mare parte imi plac dar nu imi place ca pui text peste semnatura fara efecte sau ceva...mie asta nu prea imi place ^^' fara suparare, dar in mare imi plac ^^
Sus In jos
Dj Bunny
Beginner
Beginner
Dj Bunny

Numarul mesajelor : 5
Warn :

Puncte : 27983
Data de inscriere : 29/07/2009

MesajSubiect: Re: Dezastre gigantice.   Dezastre gigantice. Icon_minitimeMier Aug 19, 2009 2:18 pm

mda,folosesc 3 programe gimp,photoshop,photoscape - bun,in el imi este mai usor,stiu pe unde sunt niste mici chichite deci..mda Razz Ok,multumesc dar vreau critici Razz
Sus In jos
White Autumn
Beginner
Beginner
White Autumn

feminin
Numarul mesajelor : 18
Varsta : 29
Localizare : In cur pe scaun
Stare de spirit : Dispersata in tus
Warn :

Puncte : 27892
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Dezastre gigantice.   Dezastre gigantice. Icon_minitimeJoi Aug 20, 2009 8:04 pm

Mda pai..sa ma chinui sa scot un comentariu e greu pentru ca ma doare capul dar..sa vedem:
In multe cazuri tu nu faci personajul sa iasa in nici un fel in evidenta, incearca sa-i dai un shapen si sa te joci cu luminozitatea pana devin mai inchise si ami vizibile.
Incearca sa lucrezi la fonturi, la alea am si eu probleme xD.
Altceva...incearca sa-ti gasesti o unica marime pentru ele, fiind atat de multe cu marimi diferite arata rau iti recomand cu caldura marimea standard :450x150 sau daca folosesti ps: 150x450, in photofiltre sunt inversate marimile xD. SAu ceva mai scurt 100x459 xD
In rest bafta si spor la lucru xD
Sus In jos
Lucy^^
Beginner
Beginner
Lucy^^

feminin
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 30
Localizare : Playing metin2 and 4story
Stare de spirit : Nyuu!!Sunt Lucy...>:)
Warn :

Puncte : 26697
Data de inscriere : 10/04/2010

MesajSubiect: Re: Dezastre gigantice.   Dezastre gigantice. Icon_minitimeSam Apr 10, 2010 9:43 pm

Cum a spus si cea de deasupra, lucreaza mai mult pe marimi. Signurile au fost realizate probabil in 10-20 min si par totusi incarcate.Iti dau un sfat: lungeste plansa(adica fondul) si nu-l mai fa asa inalt mai putin. Apoi pune persoana sau obiectivul dorit si fa-l putin transparent. Apoi alege un stil de scris mai aparte si pune-l inclinat.Mai adauga ceva efecte si sa vezi cum o sa se schimbe estetica.Bordura fa-o mai subtire sa adauga alb pe langa ea.
Apropo, ultima e chiar reusita.Mai estetizeaza putin scrisul, fa o bordura dreapta si sa vezi ce bine prinde.
Iti astept si alte lucrari, de data asta vreau sa scot niste animeuri de la tine.Sunt curioasa cum le faci.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dezastre gigantice.   Dezastre gigantice. Icon_minitime

Sus In jos

Dezastre gigantice.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Fan Area :: Fan art-
Mergi direct la: