Dj Bunny Beginner
Numarul mesajelor : 5 Warn : Puncte : 27983 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/07/2009
| Subiect: Dezastre gigantice. Joi Iul 30, 2009 12:22 pm | |
| Bun,sunt incepatoare,luanti`ma incet.So,voi incepe cu niste semnaturi: - Spoiler:
1. 2. 3. 5. - O alta varianta(cu nitel efecte) 6. -Facuta la comanda (pentru ''fiemea'') 7. - E un ''banner''facut la comanda ><"
Cred ca sunt destule dezastre,astept mii si mii de critici | |
|
Silver Beginner
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 29 Localizare : Pe Luna Stare de spirit : -__-'''' Warn : Puncte : 28420 Reputatie : 1 Data de inscriere : 07/05/2009
| Subiect: Re: Dezastre gigantice. Vin Iul 31, 2009 8:42 pm | |
| Cred ca folosesti Photoscape O_O...in mare parte imi plac dar nu imi place ca pui text peste semnatura fara efecte sau ceva...mie asta nu prea imi place ^^' fara suparare, dar in mare imi plac ^^ | |
|
Dj Bunny Beginner
Numarul mesajelor : 5 Warn : Puncte : 27983 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/07/2009
| Subiect: Re: Dezastre gigantice. Mier Aug 19, 2009 2:18 pm | |
| mda,folosesc 3 programe gimp,photoshop,photoscape - bun,in el imi este mai usor,stiu pe unde sunt niste mici chichite deci..mda Ok,multumesc dar vreau critici | |
|
White Autumn Beginner
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 29 Localizare : In cur pe scaun Stare de spirit : Dispersata in tus Warn : Puncte : 27892 Reputatie : 0 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Dezastre gigantice. Joi Aug 20, 2009 8:04 pm | |
| Mda pai..sa ma chinui sa scot un comentariu e greu pentru ca ma doare capul dar..sa vedem: In multe cazuri tu nu faci personajul sa iasa in nici un fel in evidenta, incearca sa-i dai un shapen si sa te joci cu luminozitatea pana devin mai inchise si ami vizibile. Incearca sa lucrezi la fonturi, la alea am si eu probleme xD. Altceva...incearca sa-ti gasesti o unica marime pentru ele, fiind atat de multe cu marimi diferite arata rau iti recomand cu caldura marimea standard :450x150 sau daca folosesti ps: 150x450, in photofiltre sunt inversate marimile xD. SAu ceva mai scurt 100x459 xD In rest bafta si spor la lucru xD | |
|
Lucy^^ Beginner
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 30 Localizare : Playing metin2 and 4story Stare de spirit : Nyuu!!Sunt Lucy...>:) Warn : Puncte : 26697 Reputatie : 0 Data de inscriere : 10/04/2010
| Subiect: Re: Dezastre gigantice. Sam Apr 10, 2010 9:43 pm | |
| Cum a spus si cea de deasupra, lucreaza mai mult pe marimi. Signurile au fost realizate probabil in 10-20 min si par totusi incarcate.Iti dau un sfat: lungeste plansa(adica fondul) si nu-l mai fa asa inalt mai putin. Apoi pune persoana sau obiectivul dorit si fa-l putin transparent. Apoi alege un stil de scris mai aparte si pune-l inclinat.Mai adauga ceva efecte si sa vezi cum o sa se schimbe estetica.Bordura fa-o mai subtire sa adauga alb pe langa ea. Apropo, ultima e chiar reusita.Mai estetizeaza putin scrisul, fa o bordura dreapta si sa vezi ce bine prinde. Iti astept si alte lucrari, de data asta vreau sa scot niste animeuri de la tine.Sunt curioasa cum le faci. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dezastre gigantice. | |
| |
|