Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Anime vs film

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Anime vs film Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Anime vs film Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Anime vs film Empty
MesajSubiect: Anime vs film   Anime vs film Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 7:20 pm

Filmul ca si actiune, ca si idee conceputa mi s'a parut a fi, cel putin prima parte, cu o idee poate mai bun, desi mi'e greu s'aleg chair si asa. A fost cam nasol in ceea ce priveste personajele si interpretarea rolurilor...
Light era de'a dreptul enervant..Misa era...bleaga!
E ea ce e drept in anime mai micuta si infantile insa e energica..in film parca mai avea un pic si adormea.
So, eu optez pt anime.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Anime vs film Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Anime vs film Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Anime vs film Empty
MesajSubiect: Re: Anime vs film   Anime vs film Icon_minitimeMier Iul 08, 2009 7:44 pm

Pffff aman2 mi'au placut insa povestea umpic mai mult,adica L moare altcumva si in acele cateva zile,24,mai face el ce face si salveaza lumea.Misa ma enerveaza atat in anime cat si in film dar mai mult il film....
Nu stiu pt ce sa optez......aleg totusi filmul
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/

Anime vs film
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cel mai bun anime
» Next anime
» Remember Anime nr.1
» Remember anime nr 2