BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Rate the op/ed Mier Mai 20, 2009 9:33 pm | |
| Trebuie sa dam o nota openingului/endingului dinaintea noastra, mentionand si motivul, nefiind un topic la categoria jocuri.
Incep eu desigur Kiddy grade-ending 'Future' | |
|
Teh Beginner
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : In Heaven Warn : Puncte : 27954 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: Re: Rate the op/ed Dum Aug 16, 2009 10:16 am | |
| O lalala! I like the song. Este un ending foarte interesant şi mi se pare că se potriveşte cu animeul, future.. Well, yeah. Nu înţeleg prea tare versurile pentru că sunt în japoneză, dar în ciuda acestui fapt îmi place ritmul, şi melodia... Este ceva de capul ei, you can say. Îi voi da nota 9 , I really like it! Oh, by the way, nu ar fi mai bine să punem şi link către melodie? Adică, ştii şi tu.... nu toţi ştiu openingurile sau endingurile doar după nume; plus că unele animeuri au mai multe op / ed. Next : Yu Yu Hakusho - Primul Opening[ nu mai ştiu cum se numeşte melodia :]] , dar am adorat-o şi încă o ador :]] ] | |
|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30025 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Rate the op/ed Dum Aug 16, 2009 11:43 am | |
| - Citat :
- Oh, by the way, nu ar fi mai bine să punem şi link către melodie? Adică, ştii şi tu.... nu toţi ştiu openingurile sau endingurile doar după nume; plus că unele animeuri au mai multe op / ed.
Asa e, so yup, de'acum va fi pus si un link catre melodia xD Revenind, intr'o perioda ascultam foarte mult acea melodie :] O fredonam neincetat, chiar daca stalceam cuvintele xD Anyway, ii dau 10. Next---> Ghost in the shell-op | |
|
Teh Beginner
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : In Heaven Warn : Puncte : 27954 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: Re: Rate the op/ed Dum Aug 16, 2009 4:56 pm | |
| Hmm, melodia nu mi se pare cine ştie ce, de fapt la început chiar mi-a plăcut dar spre final mi-am cam pierdut interesul . în fine, este un opening drăguţ având în vedere şi videoclipul. Îi voi da nota 8Next : D°N Angel Opening | |
|
BlitzZMay Admin
| Subiect: Re: Rate the op/ed Dum Aug 16, 2009 5:38 pm | |
| | |
|
Ranaid Beginner
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 32 Localizare : Slobozia jud.Ialomita Stare de spirit : Buna Warn : Puncte : 27691 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/09/2009
| Subiect: Re: Rate the op/ed Mier Sept 23, 2009 2:30 pm | |
| Nu-i ca primul.Acesta,cel de-al doilea a fost mai rasuflat si pe baza de nebunie.A vrut sa arate ca anime-ul nu mai e "normal".Nota 8.
Next : Detective Conan Opening 25-Revive Detective Conan Opening 25-Revive | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rate the op/ed | |
| |
|