Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Razbunare?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Razbunare? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Razbunare? Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Razbunare? Empty
MesajSubiect: Razbunare?   Razbunare? Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:25 pm

nu imi place razbunarea desi trebuie sa recunosc ca uneori sunt tentata sa intorc 'favorul'.E intutila....tu te razbuni pe el dupa iar el ti-o face si dupa iar tu si tot asa...ai sa o ti intr-un lant nesfarsit.
Pentru mine, oamenii care se razbuna reprezinta niste persoane lipsite de caracter.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Razbunare? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Razbunare? Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Razbunare? Empty
MesajSubiect: Re: Razbunare?   Razbunare? Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 2:47 pm

Razbunarea arma prostului dar cumva tot trebuie sa io platesc nu?si cum altfel daca nu cu aceeasi moneda ^^
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Razbunare? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Razbunare? Right_bar_bleue

Puncte : 29300
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Razbunare? Empty
MesajSubiect: Re: Razbunare?   Razbunare? Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 8:50 pm

Si eu sunt tentata sa ma razbun si recunosc ca am facut-o 1 data sau de 2 ori dar numai la persoanele pe care pot spune ca intr-adevar le detest. In rest... daca ma lasi in pace si eu te las....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Razbunare? Empty
MesajSubiect: Re: Razbunare?   Razbunare? Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 4:03 pm

Deocamdata nu am trecut printr-o situatie care sa ma marcheze atat de mult, incat sa-mi doresc sa ma razbun. Daca as trece printr-o situatie de genul asta, probabil ca m-as razbuna, pur si simplu n-as putea sa ignor si sa astept sa-l judece Dumnezeu pe respectivul care mi-a facut rau. Stiu ca nu e bine, si de-asta sper ca Dumnezeu sa ma fereasca de astfel de situatii si sa nu fiu nevoita sa imi doresc razbunarea. Insa in cazuri dinastea minoare, dac' mi s-a spus " Moaaah ce ciudata eshty " sau am fost injurata am preferat sa ignor decat sa-mi fac dreptate singura si sa-l iau la bataie pe cel care m-a injurat. xD
Sus In jos
Continut sponsorizat

Razbunare? Empty
MesajSubiect: Re: Razbunare?   Razbunare? Icon_minitime

Sus In jos

Razbunare?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: