Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Murder Princess

In jos 
AutorMesaj
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Murder Princess Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Murder Princess Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Murder Princess Empty
MesajSubiect: Murder Princess   Murder Princess Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 8:19 pm

Murder princess este o manga care pana in prezent are doar doua capitole *din pacate*
Eu am citit si am vazut si animeul si pot spune ca poveste e grozava,genul este aventura si fantasy.
In ea este vorba de o printesa asasina de diferiti monstrii.La inceput ea nu era printesa insa prntr'o inversare a sufletelor,un accident,sufletul Alitei a intrat in corpul printesei si sufletul printesei in corpul Alitei si asa s'au inversat,ele devenind prietene,Alita devenind printesa iar fosta printesa era ceva gen ajutoare si menajera ei...ea devenind prietena cu shinigami Alitei.Pe parcusrul povestii Alita se va infrunta cu diferiti monstri si dusmani.
Personaje:

Yuna ~ Anna - sunt doua fetita ca sa zic asa,robot,care vor sa ajunga pe tron si sa o distruga pe Alita.
Profesorul Akamashi - el le'a create pe Yuna si Anna
Jodo Entrasia -de încredere, majordom a fostului rege Xenox şi a familiei regale, a Forland
Pete Armastrong ~ Dominikov - sunt cei doi shinigami prieteni cu Alita apoi si cu fosta printesa si Jodo
Falis -> Alita - Falis a devenit Alita (Ea e cea care lupta,desi cateodata furia o controleaza si ochii i se fac rosi si greu mai poate fi stapanita,omoara tot ce ii vine in cale)
Alita Forland -> Falis - Alita,fosta printesa ce a devenit Falis,este blanda si tine mult la Alita

Mangaul este absolut grozav si vil recomand,insa nu il gasiti online sa il cititi,eu mi l'am cumparat si pot sa zic ca merita intradevar

Murder Princess Murder_splash
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/

Murder Princess
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Manga-
Mergi direct la: