Murder princess este o manga care pana in prezent are doar doua capitole *din pacate*
Eu am citit si am vazut si animeul si pot spune ca poveste e grozava,genul este aventura si fantasy.
In ea este vorba de o printesa asasina de diferiti monstrii.La inceput ea nu era printesa insa prntr'o inversare a sufletelor,un accident,sufletul Alitei a intrat in corpul printesei si sufletul printesei in corpul Alitei si asa s'au inversat,ele devenind prietene,Alita devenind printesa iar fosta printesa era ceva gen ajutoare si menajera ei...ea devenind prietena cu shinigami Alitei.Pe parcusrul povestii Alita se va infrunta cu diferiti monstri si dusmani.
Personaje:
Yuna ~ Anna - sunt doua fetita ca sa zic asa,robot,care vor sa ajunga pe tron si sa o distruga pe Alita.
Profesorul Akamashi - el le'a create pe Yuna si Anna
Jodo Entrasia -de încredere, majordom a fostului rege Xenox şi a familiei regale, a Forland
Pete Armastrong ~ Dominikov - sunt cei doi shinigami prieteni cu Alita apoi si cu fosta printesa si Jodo
Falis -> Alita - Falis a devenit Alita (Ea e cea care lupta,desi cateodata furia o controleaza si ochii i se fac rosi si greu mai poate fi stapanita,omoara tot ce ii vine in cale)
Alita Forland -> Falis - Alita,fosta printesa ce a devenit Falis,este blanda si tine mult la Alita
Mangaul este absolut grozav si vil recomand,insa nu il gasiti online sa il cititi,eu mi l'am cumparat si pot sa zic ca merita intradevar