Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ultimul anime vazut

In jos 
+2
asami
Doppelganger
6 participanți
AutorMesaj
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Ultimul anime vazut Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ultimul anime vazut Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Ultimul anime vazut Empty
MesajSubiect: Ultimul anime vazut   Ultimul anime vazut Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 8:18 pm

So,care a fost ultimul anime pe care l'ati vazut?
La mine este the melancholy of Haruhi suzumiya.Am fost convinsa de zyza mea sa ma uita la acest anime....defapt m'am uitat mai mult pentru ca ma facea ea curioasa =)) dar imi place mult ^^
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
asami
Beginner
Beginner
asami

feminin
Numarul mesajelor : 21
Varsta : 30
Localizare : Nush
Stare de spirit : NEbuna
Warn :
Ultimul anime vazut Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ultimul anime vazut Right_bar_bleue

Puncte : 29040
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/01/2009

MesajSubiect: Re: Ultimul anime vazut   Ultimul anime vazut Icon_minitimeMar Iun 23, 2009 4:37 pm

Ok eu am vazut acum o saptamina Honey and clvoer^^ si mi-a palcut mult desi nu gasesc al 2 sezonT_T
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Warn :

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Ultimul anime vazut   Ultimul anime vazut Icon_minitimeMar Iul 14, 2009 4:44 pm

Ultimul anime vazut a fost The Melancholy of Haruhi Suzumiya...a fost in urma cu aproximativ cinci luni....nu, mai mult de cinci luni! x3
Mi'a placut de la primul episod, chair daca in continaure am avut probleme cu cronologia episoadelor x__X
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :

Puncte : 29362
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Ultimul anime vazut   Ultimul anime vazut Icon_minitimeVin Iul 24, 2009 6:37 pm

Hm, ultimul anime vizionat complet cred ca a fost Green Green, iar ultimul vizionat dar inca nu l-am terminat e Code Geass.
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
hikari-chan
Beginner
Beginner
hikari-chan

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 27
Warn :

Puncte : 23892
Data de inscriere : 23/10/2011

MesajSubiect: Re: Ultimul anime vazut   Ultimul anime vazut Icon_minitimeDum Oct 23, 2011 6:28 pm

Ultimul anime vazut a fost School days.A inceput asa de inocent ...dragoste de copii,apoi au inceput chestile serioase ,perverse si la sfarsit s-au omorat intre ei.FOARTE TARE Laughing Laughing
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Warn :

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: Ultimul anime vazut   Ultimul anime vazut Icon_minitimeDum Oct 23, 2011 6:31 pm

Ultimul anime pe care l-am vazut a fost Hellsing, pe care l-am finalizat destul de usor. A fost ceva destul de placut, iar cu toata ca toata idea de vampir nu ma atrage in general (mi se pare ca se exagereaza) Hellsing m-a atras, mai ales datorita protagonistului.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Flory561
Beginner
Beginner
Flory561

feminin
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 24
Localizare : Botosani comuna Candesti
Stare de spirit : Scimbatoare
Warn :

Puncte : 19278
Data de inscriere : 04/05/2014

MesajSubiect: Re: Ultimul anime vazut   Ultimul anime vazut Icon_minitimeLun Mai 05, 2014 4:23 pm

Pai sa ma gandes...
Ultimul anime vazut a fost Tiers to Tiara chiar daca era lung, mi s-a parut interesanta descrierea, finda eu sunt mai atrasa de chestii istorice deci... ei bine a fost distractiv sa-l urmaresc nu stiu din ce motiv si as vrea sa mai gasesc anime de genul acesta.

Apropo multumesc pentru idee ma voi uita si eu la School Days, de mult timp am vreut sa-l vizionez dar tot uitam. Mersi Hikari-chan!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ultimul anime vazut   Ultimul anime vazut Icon_minitime

Sus In jos

Ultimul anime vazut
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cel mai bun anime
» Next anime