Qanna Beginner
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 29 Localizare : pe scaun... Warn : Puncte : 28406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/05/2009
| Subiect: Haii guys ^_____^ Mier Mai 06, 2009 8:08 pm | |
| Etto....ma cheama Oana...am 13 ani si urasc asta.Sunt din Bucuresti in timpul anului scolar, insa in vacante sunt prin Craiova ^.^.Imi place An Cafe la nebunie, si animeurile mele preferate sunt Blood+,Kaleido Star,Nana,Ouran High School Host Club,Paradise kiss si mai sunt o gramada dar mie lene sa le scriu.... De obicei sunt foarte stricta cu regulile insa cand sunt pe forumul altcuiva...ma dezlantui...ca sa zic asa....Imi place sa glumesc si sa ma distrez. Imi mai place sa imi fac prieteni noi, sa calatoresc si sa merg la mareeee distanta de casa.Prefer cate o data sa stau singura....Pai stiu sa cant la chitara si cred ca e un plus ca sa pot sa imi indeplinesc visul...Etto....sunt foarte suparacioasa ...unul dintre cele mai mari de defecte ale mele...in schimb sunt si copliaroasa si energica...si ma indragostesc repede ...cam ata despre mine....Ja Na! Probabil cativa de'aici ma cunosc.... | |
|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Haii guys ^_____^ Mier Mai 06, 2009 8:42 pm | |
| Hello^^ Thanks ca te'ai irnegistrat, sper sa ne intelegem..si noi ne cunoastem oarecum...mai mult te'am vazut pe cateva forumuri Happy posting, no spam and have fun! | |
|
Doppelganger Moderator
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 31 Localizare : Japan...:P Stare de spirit : Crazy Warn : Puncte : 29527 Reputatie : 7 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: Haii guys ^_____^ Mier Mai 06, 2009 9:13 pm | |
| Hello hello ^^ Bine ai venit pe forum...bla bla happy posting and no spam ^^' si eu te stiu oarecum | |
|
Qanna Beginner
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 29 Localizare : pe scaun... Warn : Puncte : 28406 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/05/2009
| Subiect: Re: Haii guys ^_____^ Joi Mai 07, 2009 7:30 am | |
| Multumesc pentru primire fetelor | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Haii guys ^_____^ | |
| |
|