Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Haii guys ^_____^

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Qanna
Beginner
Beginner
Qanna

feminin
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 29
Localizare : pe scaun...
Warn :
Haii guys ^_____^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Haii guys ^_____^ Right_bar_bleue

Puncte : 28406
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/05/2009

Haii guys ^_____^ Empty
MesajSubiect: Haii guys ^_____^   Haii guys ^_____^ Icon_minitimeMier Mai 06, 2009 8:08 pm

Etto....ma cheama Oana...am 13 ani si urasc asta.Sunt din Bucuresti in timpul anului scolar, insa in vacante sunt prin Craiova ^.^.Imi place An Cafe la nebunie, si animeurile mele preferate sunt Blood+,Kaleido Star,Nana,Ouran High School Host Club,Paradise kiss si mai sunt o gramada dar mie lene sa le scriu....

De obicei sunt foarte stricta cu regulile insa cand sunt pe forumul altcuiva...ma dezlantui...ca sa zic asa....Imi place sa glumesc si sa ma distrez. Imi mai place sa imi fac prieteni noi, sa calatoresc si sa merg la mareeee distanta de casa.Prefer cate o data sa stau singura....Pai stiu sa cant la chitara si cred ca e un plus ca sa pot sa imi indeplinesc visul...Etto....sunt foarte suparacioasa ...unul dintre cele mai mari de defecte ale mele...in schimb sunt si copliaroasa si energica...si ma indragostesc repede ...cam ata despre mine....Ja Na!

Probabil cativa de'aici ma cunosc.... Haii guys ^_____^ 408153
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 30035
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Haii guys ^_____^ Empty
MesajSubiect: Re: Haii guys ^_____^   Haii guys ^_____^ Icon_minitimeMier Mai 06, 2009 8:42 pm

Hello^^
Thanks ca te'ai irnegistrat, sper sa ne intelegem..si noi ne cunoastem oarecum...mai mult te'am vazut pe cateva forumuri
Happy posting, no spam and have fun!Wink
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :

Puncte : 29527
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Haii guys ^_____^ Empty
MesajSubiect: Re: Haii guys ^_____^   Haii guys ^_____^ Icon_minitimeMier Mai 06, 2009 9:13 pm

Hello hello ^^
Bine ai venit pe forum...bla bla happy posting and no spam ^^' si eu te stiu oarecum Very Happy
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
Qanna
Beginner
Beginner
Qanna

feminin
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 29
Localizare : pe scaun...
Warn :

Puncte : 28406
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/05/2009

Haii guys ^_____^ Empty
MesajSubiect: Re: Haii guys ^_____^   Haii guys ^_____^ Icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 7:30 am

Multumesc pentru primire fetelor cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat

Haii guys ^_____^ Empty
MesajSubiect: Re: Haii guys ^_____^   Haii guys ^_____^ Icon_minitime

Sus In jos

Haii guys ^_____^
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: AG Central  :: Newbie central-
Mergi direct la: