Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Frati-surori

In jos 
+3
BlitzZMay
Chou
Doppelganger
7 participanți
AutorMesaj
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Frati-surori Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Frati-surori Right_bar_bleue

Puncte : 29527
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Frati-surori Empty
MesajSubiect: Frati-surori   Frati-surori Icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:00 pm

Aveti frati sau surori?
Eu nu am desi as vrea sa vad cum e :-? insa din cate am auzit si am vazut e sacaitor XD dar e si misto,adica sa ai mereu cu cine vorbii chesti tresti si sa te joci,etc ^^
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
Chou
Beginner
Beginner
Chou

feminin
Numarul mesajelor : 39
Warn :

Puncte : 28565
Reputatie : 0
Data de inscriere : 13/04/2009

Frati-surori Empty
MesajSubiect: Re: Frati-surori   Frati-surori Icon_minitimeMar Mai 05, 2009 6:47 pm

poi sa stii ca e cam sacaitor..eu am o sora mai mica decat mine cu 4 ani si ii place sa ma enerveze Smile) da' nici eu nu ma las desi uneori mai facem cate o boacana impreuna cica sa ne amintim de vremurile trecute=))
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :

Puncte : 30035
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Frati-surori Empty
MesajSubiect: Re: Frati-surori   Frati-surori Icon_minitimeJoi Mai 07, 2009 11:28 pm

Am o sora sacaitoare, de 4 ani, enervanta dar uneori de'a dreptul funny....sadica si batausa!-.-'
Mda, copilul extra textra cool, bine conturat cu puternice trasaturi de caracter =]]
E destul de nasa avand in vedere ca trebuie sa impart totul cu ea..dar uneori mi'e asa draga xD
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
Frati-surori Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Frati-surori Right_bar_bleue

Puncte : 28558
Data de inscriere : 05/05/2009

Frati-surori Empty
MesajSubiect: Re: Frati-surori   Frati-surori Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 9:00 am

Un frate de 9 ani. Un drac venit pe pamant sa-mi faca zile amare. Numai noaptea imi place de el, cand doarme. Uneori poate fii de treaba, alteori ma scoate din toti penenii. Anyway, e fratele meu si il ador ^^'.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Localizare : Blue City
Warn :

Puncte : 29372
Data de inscriere : 05/11/2008

Frati-surori Empty
MesajSubiect: Re: Frati-surori   Frati-surori Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 10:06 pm

Well eu am un frate, mai mare ca mine.Da uneori e enrvant, dar ne intelegem bine si ma bucut ca il am Razz, ca pot vorbi cu cineva si ca are grija de mine Smile
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
deepdear
Beginner
Beginner
deepdear

feminin
Numarul mesajelor : 41
Localizare : Bucuresti.
Stare de spirit : La rece.
Warn :

Puncte : 28160
Data de inscriere : 05/07/2009

Frati-surori Empty
MesajSubiect: Re: Frati-surori   Frati-surori Icon_minitimeDum Iul 05, 2009 6:40 pm

Am doua surori mai mari. Una este mai mare cu 5 ani, alta este mai mare cu 7 ani.
Diferenta mare de varsta le face sa ma trateze in sictir si cu aroganta, insa mi-a dezvoltat o oarecare capacitate de a ma mentine la nivelul celor mai mari.
Nu mi se pare sacaitor sa ai frati /surori, desi ne certam des si e deranjant ca imi critica orice miscare intr-un mod deloc pasnic si lasa absolut toate treburile casei in seama mea.
Altfel nu le prea intereseaza ce fac. La mine in familie comunicarea e un cuvant strain si fiecare isi vede de treaba lui.
Singurul lucru pozitiv in afara de ce am precizat mai sus este faptul ca amandoua au rezultate absolut exceptionale la scoala, au absolvit cele mai bune licee din tara, asa ca pretentiile parintiilor sunt extrem de mari si la mine si ma forteaza sa excelez.
Sus In jos
Yuzuki
Beginner
Beginner

feminin
Numarul mesajelor : 4
Warn :

Puncte : 27421
Data de inscriere : 18/11/2009

Frati-surori Empty
MesajSubiect: Re: Frati-surori   Frati-surori Icon_minitimeDum Noi 22, 2009 3:40 pm

am o sora cu 2 ani mai mare
Sus In jos
Continut sponsorizat

Frati-surori Empty
MesajSubiect: Re: Frati-surori   Frati-surori Icon_minitime

Sus In jos

Frati-surori
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: About us-
Mergi direct la: