| Frati-surori | |
|
+3BlitzZMay Chou Doppelganger 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Doppelganger Moderator
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 31 Localizare : Japan...:P Stare de spirit : Crazy Warn : Puncte : 29527 Reputatie : 7 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Frati-surori Mier Apr 29, 2009 4:00 pm | |
| Aveti frati sau surori? Eu nu am desi as vrea sa vad cum e :-? insa din cate am auzit si am vazut e sacaitor XD dar e si misto,adica sa ai mereu cu cine vorbii chesti tresti si sa te joci,etc ^^ | |
|
| |
Chou Beginner
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 31 Warn : Puncte : 28565 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: Frati-surori Mar Mai 05, 2009 6:47 pm | |
| poi sa stii ca e cam sacaitor..eu am o sora mai mica decat mine cu 4 ani si ii place sa ma enerveze ) da' nici eu nu ma las desi uneori mai facem cate o boacana impreuna cica sa ne amintim de vremurile trecute=)) | |
|
| |
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Frati-surori Joi Mai 07, 2009 11:28 pm | |
| Am o sora sacaitoare, de 4 ani, enervanta dar uneori de'a dreptul funny....sadica si batausa!-.-' Mda, copilul extra textra cool, bine conturat cu puternice trasaturi de caracter =]] E destul de nasa avand in vedere ca trebuie sa impart totul cu ea..dar uneori mi'e asa draga xD | |
|
| |
SintaX_Dev Discovering anime world
Numarul mesajelor : 66 Localizare : Hell and Heaven Stare de spirit : Indifferent Warn : Puncte : 28558 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/05/2009
| Subiect: Re: Frati-surori Sam Mai 09, 2009 9:00 am | |
| Un frate de 9 ani. Un drac venit pe pamant sa-mi faca zile amare. Numai noaptea imi place de el, cand doarme. Uneori poate fii de treaba, alteori ma scoate din toti penenii. Anyway, e fratele meu si il ador ^^'. | |
|
| |
Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29372 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Frati-surori Lun Mai 18, 2009 10:06 pm | |
| Well eu am un frate, mai mare ca mine.Da uneori e enrvant, dar ne intelegem bine si ma bucut ca il am , ca pot vorbi cu cineva si ca are grija de mine | |
|
| |
deepdear Beginner
Numarul mesajelor : 41 Localizare : Bucuresti. Stare de spirit : La rece. Warn : Puncte : 28160 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/07/2009
| Subiect: Re: Frati-surori Dum Iul 05, 2009 6:40 pm | |
| Am doua surori mai mari. Una este mai mare cu 5 ani, alta este mai mare cu 7 ani. Diferenta mare de varsta le face sa ma trateze in sictir si cu aroganta, insa mi-a dezvoltat o oarecare capacitate de a ma mentine la nivelul celor mai mari. Nu mi se pare sacaitor sa ai frati /surori, desi ne certam des si e deranjant ca imi critica orice miscare intr-un mod deloc pasnic si lasa absolut toate treburile casei in seama mea. Altfel nu le prea intereseaza ce fac. La mine in familie comunicarea e un cuvant strain si fiecare isi vede de treaba lui. Singurul lucru pozitiv in afara de ce am precizat mai sus este faptul ca amandoua au rezultate absolut exceptionale la scoala, au absolvit cele mai bune licee din tara, asa ca pretentiile parintiilor sunt extrem de mari si la mine si ma forteaza sa excelez. | |
|
| |
Yuzuki Beginner
Numarul mesajelor : 4 Warn : Puncte : 27421 Reputatie : 0 Data de inscriere : 18/11/2009
| Subiect: Re: Frati-surori Dum Noi 22, 2009 3:40 pm | |
| am o sora cu 2 ani mai mare | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Frati-surori | |
| |
|
| |
| Frati-surori | |
|