|
| Sfarsitul lumii in 2012 | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Doppelganger Moderator
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 31 Localizare : Japan...:P Stare de spirit : Crazy Warn : Puncte : 29527 Reputatie : 7 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Sfarsitul lumii in 2012 Mier Apr 29, 2009 3:58 pm | |
| Se zice ca in 2012 va fi sfarsitul lumii.Credeti in asta? Eu nu stiu ce sa zic dar sper ca nu X____X am planuri mari de viitor =)))))) | |
| | | Teh Beginner
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : In Heaven Warn : Puncte : 27964 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: Re: Sfarsitul lumii in 2012 Sam Aug 15, 2009 10:22 am | |
| Nu, nu cred asta cu adevărat! Sfârşitul lumii a fost şi în anul 2000, nu ştiai? Dar, este ciudat cum ne apropiem cu paşi repezi spre 2010 şi lumea nu s-a sfârşit. Nu cred în aceste chestii. Oare de ce? Bine, eu cred în Dumnezeu, mă consider un creştin ortodox [ adică o ] , în fine, mă rog la Dumnezeu şi mi se pare ceva normal să cred în El, şi cred şi că acea Judecată de Apoi are loc, dar nu că EL a pus un termen existenţie umane. Nu cred asta, poate că mâine se fa sfârşi totul, şi vom muri cu toţii, dar nu că se aude că sfârşitul vine pe data de x şi atunci se întâmplă.
Mai sunt şi fenomenele acelea ştiinţifice, care sunt în contraditcoriu cu credinţa. Şi personalitatea mea este în contradicţie, pentru că eu cred atât în ştiinţă cât şi în Dumnezeu. Dacă soarele se va apropia prea mult de Pământ şi îl vra prăji, atunci cu toţii vom fi grătărel, şi vom pleca spre o altă lume. Atunci, nu este cea mai bună credinţa? Guys, nu contează când vine sfârşitul lumii, dar aflaţi că acesta nu este programat, you know. Nu zice nimeni , nici Dumnezeu că mâine e sfârşitul lumii , pregătiţi-vă, şi nici oamenii de ştiinţă care zic că nu ştiu ce pericole se întrevăd atunci . Da , asta este o ştiinţă exactă, dar nu poţi ştii niciodată ce se va întâmpla.
Nu credeţi că e mai bine să ne vedem de viaţa noastră prezentă, fără să ne gândim la sfârşit? Ce mai contează dacă murim din cauză că vine sfârşitul lumii, sau că murim de moarte bună? În final, mergem în acelaşi loc. | |
| | | BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Sfarsitul lumii in 2012 Sam Aug 15, 2009 10:29 am | |
| Ba, stiinta isi are un rol important. Stiind [bine, poate e mult spus -stiind-] ce se va intampla putem lua masuri in unele cazuri, desi Apocalipsa e cam greu de evitat.
Uhm, ce e drept s'a si profitat foarte mult de pe urma lansarii acestui zvon, in general mass-media are obiceiul de a exagera. Totusi, in ciuda a tuturor lucrurilor, unele afirmatii chiar isi au o baza.
In ceea ce priveste credinta..nu ma pot numi o credincioasa 100% | |
| | | deepdear Beginner
Numarul mesajelor : 41 Localizare : Bucuresti. Stare de spirit : La rece. Warn : Puncte : 28160 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/07/2009
| Subiect: Re: Sfarsitul lumii in 2012 Joi Aug 20, 2009 10:13 pm | |
| Nu cred. Sunt convinsa ca in curand se va declansa un razboi. In care, desigur, va fi implicata si Romania. Poate chiar unul mondial. Insa nu stiu daca asa de curand. Anyway, apocalipsa mi se pare o prostie imensa atunci cand e intepretata motamo. ca si alte lucruri din Biblie este o chestie simbolica. Din acest punct de vedere ne apropiem foarte tare de apocalipsa. Cand te gandesti la ce facultate sa dai, deja este imposibil sa mai alegi dupa preferinte. Cele mai valoroase domenii [teologie, filosofie, psihologie, literatura, etc.] sunt luate in sictir, nu mai faci nici doi lei de pe urma acestora si deja nu mai ai cum sa profesezi cu ele. In timp ce domeniile publice, in care dintodeauna a fost nevoie de bani si pile, sunt scoase in frunte [dreptul, PR-ul, leadership-ul]. Alte meserii sunt pur si simplu eliminate din lista prin faptul ca se platesc ca naiba [medicina, pedagogia, economia]. Se stie de mult ca exista o campanie de manipulare globala, care deja se face simtita. Diferenta dintre generatia veche, dinainte de revolutie, si cea de la '90 in colo este aproape deliranta. Desfranare totala, capacitati intelectuale neglijate pana peste poate. Responsabilitate 0. Totul sub pretextul de "rebelitate" si "distractie". Ca dovezi pot fi luate sarcinile la adolescente ce se intalnesc din ce in ce mai des, violurile intre tineri, homosexualitatea, curentele vestimentare deplasate, etc. Consider ca asta e un pas inainte pentru apocalipsa. Pentru ca oamenii orbesc pe zi ce trece. Spiritualitatea este trecuta drept "prostie", "nebunie", si nimeni nu isi mai pune intrebari. In concluzie, apocalipsa o sa vina cand la conducere vor ramane numai cu*ve si lab*gii. Si asta se va intampla foarte curand, dupa cum arata lucrurile. | |
| | | BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Sfarsitul lumii in 2012 Joi Aug 20, 2009 10:18 pm | |
| Uhm yea, ca tot veni vorba...citisem ca dupa ce apocalipsa va rade ~jumatate din pamant, va veni un razboi ..si tot asa. x__X' Intr'un fel consider a fi necesara o apocalipsa....ne prostim pe zi ce trece. Pana la urma, ea nu reprezinta altceva decat incheierea unei perioade. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sfarsitul lumii in 2012 | |
| |
| | | | Sfarsitul lumii in 2012 | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |