|
| `Ey! | |
|
+3Serena C.C. BlitzZMay Topaz 7 participanți | Autor | Mesaj |
---|
Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28590 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: `Ey! Mier Apr 15, 2009 7:19 pm | |
| Salut. Ma bucur sa va cunosc! Deci .... sa incep : Numele meu este foarte neinteresant , prefer sa mi se zica Topaz , sau Topy-chan [care vine de la nickul meu ] . Varsta mea ... pai am 12 ani [cam mica stiu..]. Animeuri preferate : Kaleido Star,Wolf's Rain,leach , FMA , Naruto , Death Note , Fruits Basket , Vampire Knight , Spiral , Slayers , InuYasha , The Melancoly of Suzumiya Haruhi , Hell Girl , Povesti cu fantome si lista continua numai ca e lenea mare sa insir toate animeurile care-mi plac. Ascult cam orice gen de muzica(inafara de manele) , dar cel mai mult imi place rock-ul,alternative,punck-rock,metal,rock symphonic...etc etc. Formatile mele favorite sunt :Lost prophets , Skillet , Three Days Grace , Red Jumpsuit Apparatus, Green day , Jonas Brothers , Nickelback , Kamelot . Anyway , nu prea mai stiu ce sa zic despre mine si oricum lenea e mare ca sa imi fac o prezentare completa :-@. Daca aveti intrebari .... doar apasati butonul "reply" XD | |
| | | BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: `Ey! Mier Apr 15, 2009 7:30 pm | |
| Hello! Welcome here, happy posting and have fun! | |
| | | Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29372 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: `Ey! Mier Apr 15, 2009 7:33 pm | |
| Welcome here! Sper sa te distrezi si sa ne intelegem bine Have fun & happy posting! | |
| | | Doppelganger Moderator
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 31 Localizare : Japan...:P Stare de spirit : Crazy Warn : Puncte : 29527 Reputatie : 7 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: `Ey! Mier Apr 15, 2009 8:13 pm | |
| Hello ^^ bine ai venit pe forum happy posting and no spam ^^ Intrebari nu am ^^ | |
| | | kimi-chan Beginner
Numarul mesajelor : 29 Localizare : Bacau Stare de spirit : ^^truu^^ Warn : Puncte : 28543 Reputatie : -2 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: `Ey! Joi Apr 16, 2009 3:06 pm | |
| eu am o intrebare: care e id tau ?
nu pot sa-ti spun welcome pt ca este mai "veche' decat mine : )) | |
| | | Topaz Beginner
Numarul mesajelor : 35 Warn : Puncte : 28590 Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/04/2009
| Subiect: Re: `Ey! Lun Apr 20, 2009 6:17 pm | |
| Oho, am cam lipsit de pe forum, ma scuzati! :"> . In primul rand vreau sa va urez Paste Fericit si va multumesc pentru intampinare. Well, kimi-chan, o sa'ti trimit un p.m cu idul meu.^^ | |
| | | nTh Beginner
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 30 Localizare : DaRk Stare de spirit : HaPpY.....DeOcAmDaTa Warn : Puncte : 28573 Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: `Ey! Mar Apr 21, 2009 8:38 am | |
| - Topaz a scris:
- Salut. Ma bucur sa va cunosc! Deci .... sa incep :
Numele meu este foarte neinteresant , prefer sa mi se zica Topaz , sau Topy-chan [care vine de la nickul meu ] . Varsta mea ... pai am 12 ani [cam mica stiu..]. Animeuri preferate : Kaleido Star,Wolf's Rain,leach , FMA , Naruto , Death Note , Fruits Basket , Vampire Knight , Spiral , Slayers , InuYasha , The Melancoly of Suzumiya Haruhi , Hell Girl , Povesti cu fantome si lista continua numai ca e lenea mare sa insir toate animeurile care-mi plac. Ascult cam orice gen de muzica(inafara de manele) , dar cel mai mult imi place rock-ul,alternative,punck-rock,metal,rock symphonic...etc etc. Formatile mele favorite sunt :Lost prophets , Skillet , Three Days Grace , Red Jumpsuit Apparatus, Green day , Jonas Brothers , Nickelback , Kamelot . Anyway , nu prea mai stiu ce sa zic despre mine si oricum lenea e mare ca sa imi fac o prezentare completa :-@. Daca aveti intrebari .... doar apasati butonul "reply" XD Bun venit pe forum sa te distrezi si sa stai cat mai mult Am vazut ca si tie iti plac animeu-rile: Naruto,Bleach,Spiral,Inuyasha....si mie imi plac Jonas Brothers | |
| | | Chou Beginner
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 31 Warn : Puncte : 28565 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: `Ey! Mar Apr 21, 2009 4:35 pm | |
| Topaz sorry de intarziere...si acum am venit so happy posting an have fun ^^ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: `Ey! | |
| |
| | | | `Ey! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |