Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Editura

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Editura Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Editura Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Editura Empty
MesajSubiect: Editura   Editura Icon_minitimeLun Apr 13, 2009 3:31 am

Aruncandu'mi ochii prin mai multe parti si ctitind mai multe postari de pe alte forumuri, mi'am dat seama ca editura joaca un rol destul de important ca pret, ca si carte in sine si ca si continut.
In ziua de azi, observ ca cele mai importante edituri sunt Egmont, Corint, Humanitas si Rao....sau cel putin edituri de la care eu am cumparat cel mai frecvent.
Consider ca editura conteaza destul de mult si nu neaparat calitativ. Atata timp cat nu exista greseli si se respecta cartea in sine, nu inteleg de ce ar trebui sa cumpar acelasi lucru, la un pret mai ridicat de dragul copertii spre exemplu
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
deepdear
Beginner
Beginner
deepdear

feminin
Numarul mesajelor : 41
Localizare : Bucuresti.
Stare de spirit : La rece.
Warn :
Editura Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Editura Right_bar_bleue

Puncte : 28150
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/07/2009

Editura Empty
MesajSubiect: Re: Editura   Editura Icon_minitimeDum Iul 05, 2009 6:45 pm

Cele mai multe carti pe care le-am cumparat sunt de la Rao si Humanitas.
In ciuda a ceea ce s-a spus mai sus, consider ca coperta joaca un rol important, atunci cand nu stii deja nimic despre cartea despretica dinainte de a o gasi la librarie. Iti atrage privirea.
Sus In jos

Editura
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: Books-
Mergi direct la: