Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Recomandari

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Recomandari Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Recomandari Right_bar_bleue

Puncte : 30035
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Recomandari Empty
MesajSubiect: Recomandari   Recomandari Icon_minitimeLun Apr 13, 2009 3:05 am

Ai ramas in pana de idei, vreti sa incerci ceva nou si nu sti ce?
Te-he-he, come here, spune ce vrei si poate din exerienta noastra de cititor iti vom recomanda ceva...
UHm..momentan eu stau bine, am ce citi Recomandari 852766
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :
Recomandari Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Recomandari Right_bar_bleue

Puncte : 29372
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Recomandari Empty
MesajSubiect: Re: Recomandari   Recomandari Icon_minitimeMier Apr 15, 2009 7:54 pm

Um...eu am citit si sinca astept al 6lea volum din Cronicile WARDSTONE.Este vorba de un baiat care este al 7lea fiu al unui al 7lea fiu care ajunge ucenic la un vraci.Trece printr-o multime de aventuri, fiind nevoi sa se lupte cu vajitoare foarte puternice.Imi pune viata in foarte mare pericol.Este o poveste destul de capivanta si scarry Smile Mie unu imi plac foarte mult voumele Very Happy

Ar mai fi seria Twilight, eu sunt abia la primul volum insa sunt foarte reusite cartile.Banuiesc ca siti cu totii depre ce este vorba (dragoste intre un on si un vampir Razz)

Um...si "Cartea neagra a secretelor" imi place extrem de mult.Scriitoare are o imaginatie sumbra si este foarte talentata (desi este de la Corint Jr. nu mi se pare a fi o carte de copii [nu k eu as fi prea mare Smile) dar sunt adiolescenta nu copil:D].In aceasta carte este vorba de un copil Ludlow care ajunge sa lucreze pentru un camatar Joe care cumpara cele mai intunecate secrete ale oamenilor.

So...succes la citit Smile
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro

Recomandari
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Recomandari manga
» Recomandari muzica japoneza

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: Books-