Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Papa to kiss in the dark

In jos 
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Papa to kiss in the dark Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Papa to kiss in the dark Right_bar_bleue

Puncte : 30045
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Papa to kiss in the dark Empty
MesajSubiect: Papa to kiss in the dark   Papa to kiss in the dark Icon_minitimeDum Apr 12, 2009 5:42 pm

Uh, un anime ce m'a lasat cam @_@'
Il pot considera un yaoi in adevaratul sens al cuvantului, a avut tot ceea ce este necesar unui astfel de anime: acel romantism pervers, gandul ca te cuplezi cu un om de acelasi sex cu tine si huh...te simti ciudat, dar cel mai rau, ceilalti nu te vad bine din aceasta pricina...factorii externi ce influenteaza relatia sau chiar cei interni, cum am mai mentionat.
Aici era ceva mult mai dur, Kyousuku *nu'mi mai amintesc clar cum il chema >.>* era tatal tipului respectiv...el nu avea remuscari insa fiul sau...
Mda, ma rog, pe parcurs se afla ceva ce n'am sa zic pentru a lasa personanelor ce nu au vazut anime'ul acea curiozitate fireasca ^^'
Tragand astfel linie, pot spune ca merita vizionat..a fost ce'i drept cam scurt..3 episoade si vreo 2-3 ova'uri...zic eu ca merita o continuare in adevaratul sens al cuvantuli.
Anyway, eu ii ofer punctaj maxim!^_^
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st

Papa to kiss in the dark
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Paradise kiss
» About Paradise kiss
» Despre Paradise Kiss
» Ce nota merita Paradise Kiss?