Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Bitter Virgin

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Bitter Virgin Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bitter Virgin Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Bitter Virgin Empty
MesajSubiect: Bitter Virgin   Bitter Virgin Icon_minitimeDum Ian 11, 2009 11:22 pm

A fost prima mea manga care am citit'o complet.....mi'a placut faorte foarte mult povestea de viata a acelei fete...pe langa faptul ca e si mai realista e si destul de trista si interesanta..
Ideea e una buna, personajele sunt destul de simple ca si caracter insa bine facute...nota 10, mai ales ca a fost my first!! ^^

Ultima editare efectuata de catre BlitzZMay in Lun Iul 06, 2009 4:52 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Phoenix
Beginner
Beginner
Phoenix

feminin
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 30
Localizare : Annandale-on-Hudson, New York
Stare de spirit : Mysterious
Warn :

Puncte : 29330
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/11/2008

Bitter Virgin Empty
MesajSubiect: Re: Bitter Virgin   Bitter Virgin Icon_minitimeLun Iul 06, 2009 4:37 pm

Am citit-o,insa nu mai reusesc sa-mi amintesc cine mi-a recomandat-o.La inceput nu m-a atras prea mult,asa ca am renuntat dupa primele doua capitole(avema si eu 12 ani pe atunci si nu ma prea preocupau astfel de probleme).
Oricum,printr-o intamplare am gasit-o din nou si am reinceput lectura.A fost prima manga(si cred ca si singura pe care am gasit-o pana acum) construita pe aceasta idee.Povestea este cu adevarat reusita si actuala(sa nu amintesc de toate cazurile de abuzuri sexuale asupra minorilor din partea parintilor adoptivi),iar personajele sunt reusite(putin cam simple din punct de vedere al graficii,insa nu m-a deranjat).
Chiar nu pot sa-mi dau seama ca m-a determinat sa o citesc pana la capat(atat de multe capitole citite in numai 2 zile),insa ma bucur ca am terminat-o.Sfarsitul este oarecum incert,insa imi place mult.
Sus In jos
http://emergency-hospital.forumstory.org/forum.htm
Teh
Beginner
Beginner
Teh

feminin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Localizare : In Heaven
Warn :

Puncte : 27954
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/08/2009

Bitter Virgin Empty
MesajSubiect: Re: Bitter Virgin   Bitter Virgin Icon_minitimeDum Aug 16, 2009 10:25 am

Am citit şi eu această manga, şi îmi amintesc de ea mai mult sau mai puţin , pentru faptul că am citit-o mai de curând [ cam uit mangaurile pe care le citesc, ca să fiu sinceră ] . Mi-a plăcut ideea, şi a conturat acea problemă majoră , care cred că încă există peste tot în lume, abuzul minorilor de către părinţii ' ne - naturali ', mă refer la mamă / tată vitreg. A fost.. tristă acea parte, cum îşi amintea fiecare lucru şi să aibă un copil la acea vârstă. Hmm, chiar şi la final când spuneau că cei doi se vor despărţi când ea va merge să îşi caute copilul, that was so sad :[ . În fine, revenind... Mi-a plăcut dragostea dintre cei doi, a fost văzut mai de afară , ca să zic aşa, şi tipul [ Suwa, Daisuke.. ceva de genul se numea băiatul ] chiar o iubrea pe Aikawa... Adică, God, să îi ştie trecutul şi încă să fie aşa.-.. A fost conturată bine şi răutatea adolescentină cât şi durerea unei mame ce îşi pierde un copil, să.. moară aşa. A fost tristă rău manga asta, dar oricum nu pot spune că a fost genială, a avut momente plictisitoare şi aşa mai departe, dar a fost OK, am citit-o toată.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Bitter Virgin Empty
MesajSubiect: Re: Bitter Virgin   Bitter Virgin Icon_minitime

Sus In jos

Bitter Virgin
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Manga-
Mergi direct la: