Am citit şi eu această manga, şi îmi amintesc de ea mai mult sau mai puţin , pentru faptul că am citit-o mai de curând [ cam uit mangaurile pe care le citesc, ca să fiu sinceră ] . Mi-a plăcut ideea, şi a conturat acea problemă majoră , care cred că încă există peste tot în lume, abuzul minorilor de către părinţii ' ne - naturali ', mă refer la mamă / tată vitreg. A fost.. tristă acea parte, cum îşi amintea fiecare lucru şi să aibă un copil la acea vârstă. Hmm, chiar şi la final când spuneau că cei doi se vor despărţi când ea va merge să îşi caute copilul, that was so sad :[ . În fine, revenind... Mi-a plăcut dragostea dintre cei doi, a fost văzut mai de afară , ca să zic aşa, şi tipul [ Suwa, Daisuke.. ceva de genul se numea băiatul ] chiar o iubrea pe Aikawa... Adică, God, să îi ştie trecutul şi încă să fie aşa.-.. A fost conturată bine şi răutatea adolescentină cât şi durerea unei mame ce îşi pierde un copil, să.. moară aşa. A fost tristă rău manga asta, dar oricum nu pot spune că a fost genială, a avut momente plictisitoare şi aşa mai departe, dar a fost OK, am citit-o toată.