Primul meu fic...Nu prea am talent
Am pus numai o parte din personaje iar cele care vor aparea pe parcurs in fic, le pun si acelora poze,don't worry
gen: romance
personajele:
Yume
Rika
Ryu
Lilia
Luminita de la capatul tuneluluiCapitolul I O scanteie Yume si Rika, doua prietene nedespartite, mereu impreuna, in aceea scoala, aceeasi clasa, colege de banca. Se cunosteau de la 7 ani, iar de atunci nu se mai despartisera niciodata. Yume era o fata mai scundicica si cu parul lung si roz. Ochii ii erau rosii ca un trandafir sangeriu si ii placea sa se imbrace mereu elegant. Era tot timpul cu zambetul pe buze, visa cu ochii deschisi si era uituca. Va vine sa credeti ca ii spusese intr-o zi Rikai ca vrea sa fie un inger si sa zboare?Rika se prapadise de ras cand auzise ce "tampenie" ii trece lui Yume prin cap. Ea nu credea in astfel de prostii. De fapt, nu credea in nimic ceea ce nu avea legatura cu realitatea. Era exact opusul lui Yume. Inalta, cu parul scurt si saten. Ochii caprui si se imbraca ori cu toate brizbrizurile, ori sport...In nici un caz elegant! Un pic impulsiva ce-i drept si mereu o mustra pe Yume cand uita cate ceva. Desi aveau personalitati total diferite, se intelegeau de minune. Poate din cauza ca se completau una pe alta.
Fetele implinira 14 ani. Culmea culmilor: mai erau nascute si in aceeasi zi! ziua si-o facura impreuna si invitara toti copii din clasa lor inclusiv pe Ryu care si el era in clasa cu ele. Ryu era atat de frumos incat nu era vreo fata prin scoala care sa nu intoarca capul dupa el. Inca din clasa 5a Rika il simpatiza foarte tare...Insa lu Yume ii era indiferent.
-Nu stiu ce oi vedea tu la el...mie nu-mi place de el deloc!zise Yume
-Ei na! Tie nu-ti place nici un baiat! raspunse Rika
-Mai bine nici un baiat decat toti! Daca o mai tii asa...
-Vezi ca bate cineva la usa! O fi Ryu? Hai du-te si deschide pana ma mai aranjez eu un pic.
Yume nu apuca sa termine ce avea de zis si se duse la usa. Intr-adevar era Ryu...venise primul.
-Buna. La multi ani! ii spuse el si ii dadu un cadou frumos impachetat, apoi o saruta pe obraz. In cealalta mana mai tinea un alt cadou de aceeasi marime decat ca era diferita culoarea hartiei.
-Multumesc. spuse fata politicos, un pic rusinata.
Rosise atunci cand Ryu o pupase pe obraz, lucru normal pentru ca pe ea nu o mai pupase nici un baiat pana atunci. Yume nu fusese cu nici un baiat, desi era in clasa 8a. Primise multe poezii si scrisori de dragoste dar nu fusese interesata. Pe ea o interesa doar sa invete si apoi...dragostea.Spre deosebire de ea, Rika avusese sute... Nici nu le mai stia numarul. Era experimentata intr-ale "sarutului". In curand veni si Rika. Aduse niste covrigei si ii puse pe masa.
-Ryuuuuuu.... exclama Rika de parca ar fi vazut cine stie ce star.
Mai mai ca se arunca pe el si il saruta in coltul gurii. Urmarea Rika ceva...
Capitolul II Flacara iubirii Yume urmari atenta cu coltul ochiului cum Rika il saruta pe Ryu, cum acesta isi primi cadoul. Putin invidioasa in adancul sufletului dar nu intelegea acel sentiment. La putin timp aparura si restul invitatilor si petrecerea se incinse. Rika imbracata extravagant, cu o fustita scurta si un tricou, se "frangea" pe langa toti baietii de la petrecere. Yume statea pe canapea, cu un pahar in mana, se uita la cei care danseaza. Langa ea statea Lilia, tocilara clasei. Lilia era o fata rusinoasa caruia cu greu ii scoteai 2-3 cuvinte. Era de mirare faptul ca ea venise la petrecere. Lui Yume i se parea de treaba desi nu prea avusesera tangente.Ea ii zambi fetei. Lilia schita si ea un zambet. "E de treaba...Numai sa schimbi cateva vorbe cu ea..." isi zise Yume in gand. Intre timp Rika venea furioasa catre Yume.
-De ce nu dansezi? E ziua ta! Hai treci la dans! si o impinse pe Yume catre locul unde ceilalti dansau. Dar se impiedica si aproape cazu. Dar o prinse un baiat.
-Multumesc mult!zise ea. Nu realiza cine o prinse. Fusese chiar The Prince Charming Ryu...
-Cu placere. zise el zambind. Ai grija data viitoare.
-Hai la dans! La dans cu voi! Sa ne distram! urla Rika in gura mare luandu-i de brat pe amandoi. Dar in curand Yume fu parasita in mijlocul ringului caci Rika si Ryu se luara in brate si...se sarutau?!
Fusese picatura care umpluse paharul. Cuprinsa de invidie si suparare Yume o smulse pe Rika din bratele lui Ryu si o trase catre baie.
-Ce-i cu tine? Cu Ryu de data asta? Nici macar nu va potriviti! aici mintise. stia asta,dar nu vroia sa accepte. Si, in plus esti mai inalta ca el! si aici mintise...
-Si ce daca? Imi place de el, e frumos... incerca Rika sa se apere.
-Esti o...dar Yume nu mai continua
-O ce?Hai termina ce ai de spus!
Yume izbucni in lacrimi si parasi baia. Fugea....fugea tare....isi dorea sa fuga si mai tare... Se trezii in mijlocul drumului cu ochii plini de lacrimi. Se afla langa mare. Briza marii batea usor, trimitand prin parul fetei un aer caldut, un pic sarat. "Ce fac? Ce-i cu mine? De ce fac asta?" astea fura intrebarile care se invarteau prin capul ei.
Incerca sa caute raspunsul la intrebari adanc in inima ei. Si il gasi...se indragostise de Ryu fara sa-si dea seama...