Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

~Luminita de la capatul tunelului~

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
~Luminita de la capatul tunelului~ Left_bar_bleue80 / 10080 / 100~Luminita de la capatul tunelului~ Right_bar_bleue

Puncte : 29310
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

~Luminita de la capatul tunelului~ Empty
MesajSubiect: ~Luminita de la capatul tunelului~   ~Luminita de la capatul tunelului~ Icon_minitimeJoi Ian 08, 2009 6:36 pm

Primul meu fic...Nu prea am talent ~Luminita de la capatul tunelului~ 974625 Am pus numai o parte din personaje iar cele care vor aparea pe parcurs in fic, le pun si acelora poze,don't worry ~Luminita de la capatul tunelului~ 974625

gen: romance

personajele:

Yume

~Luminita de la capatul tunelului~ Untitled-2

Rika

~Luminita de la capatul tunelului~ Haruhi01

Ryu

~Luminita de la capatul tunelului~ Animeboy

Lilia

~Luminita de la capatul tunelului~ Geek_anime

Luminita de la capatul tunelului

Capitolul I O scanteie

Yume si Rika, doua prietene nedespartite, mereu impreuna, in aceea scoala, aceeasi clasa, colege de banca. Se cunosteau de la 7 ani, iar de atunci nu se mai despartisera niciodata. Yume era o fata mai scundicica si cu parul lung si roz. Ochii ii erau rosii ca un trandafir sangeriu si ii placea sa se imbrace mereu elegant. Era tot timpul cu zambetul pe buze, visa cu ochii deschisi si era uituca. Va vine sa credeti ca ii spusese intr-o zi Rikai ca vrea sa fie un inger si sa zboare?Rika se prapadise de ras cand auzise ce "tampenie" ii trece lui Yume prin cap. Ea nu credea in astfel de prostii. De fapt, nu credea in nimic ceea ce nu avea legatura cu realitatea. Era exact opusul lui Yume. Inalta, cu parul scurt si saten. Ochii caprui si se imbraca ori cu toate brizbrizurile, ori sport...In nici un caz elegant! Un pic impulsiva ce-i drept si mereu o mustra pe Yume cand uita cate ceva. Desi aveau personalitati total diferite, se intelegeau de minune. Poate din cauza ca se completau una pe alta.
Fetele implinira 14 ani. Culmea culmilor: mai erau nascute si in aceeasi zi! ziua si-o facura impreuna si invitara toti copii din clasa lor inclusiv pe Ryu care si el era in clasa cu ele. Ryu era atat de frumos incat nu era vreo fata prin scoala care sa nu intoarca capul dupa el. Inca din clasa 5a Rika il simpatiza foarte tare...Insa lu Yume ii era indiferent.
-Nu stiu ce oi vedea tu la el...mie nu-mi place de el deloc!zise Yume
-Ei na! Tie nu-ti place nici un baiat! raspunse Rika
-Mai bine nici un baiat decat toti! Daca o mai tii asa...
-Vezi ca bate cineva la usa! O fi Ryu? Hai du-te si deschide pana ma mai aranjez eu un pic.
Yume nu apuca sa termine ce avea de zis si se duse la usa. Intr-adevar era Ryu...venise primul.
-Buna. La multi ani! ii spuse el si ii dadu un cadou frumos impachetat, apoi o saruta pe obraz. In cealalta mana mai tinea un alt cadou de aceeasi marime decat ca era diferita culoarea hartiei.
-Multumesc. spuse fata politicos, un pic rusinata.
Rosise atunci cand Ryu o pupase pe obraz, lucru normal pentru ca pe ea nu o mai pupase nici un baiat pana atunci. Yume nu fusese cu nici un baiat, desi era in clasa 8a. Primise multe poezii si scrisori de dragoste dar nu fusese interesata. Pe ea o interesa doar sa invete si apoi...dragostea.Spre deosebire de ea, Rika avusese sute... Nici nu le mai stia numarul. Era experimentata intr-ale "sarutului". In curand veni si Rika. Aduse niste covrigei si ii puse pe masa.
-Ryuuuuuu.... exclama Rika de parca ar fi vazut cine stie ce star.
Mai mai ca se arunca pe el si il saruta in coltul gurii. Urmarea Rika ceva...

Capitolul II Flacara iubirii
Yume urmari atenta cu coltul ochiului cum Rika il saruta pe Ryu, cum acesta isi primi cadoul. Putin invidioasa in adancul sufletului dar nu intelegea acel sentiment. La putin timp aparura si restul invitatilor si petrecerea se incinse. Rika imbracata extravagant, cu o fustita scurta si un tricou, se "frangea" pe langa toti baietii de la petrecere. Yume statea pe canapea, cu un pahar in mana, se uita la cei care danseaza. Langa ea statea Lilia, tocilara clasei. Lilia era o fata rusinoasa caruia cu greu ii scoteai 2-3 cuvinte. Era de mirare faptul ca ea venise la petrecere. Lui Yume i se parea de treaba desi nu prea avusesera tangente.Ea ii zambi fetei. Lilia schita si ea un zambet. "E de treaba...Numai sa schimbi cateva vorbe cu ea..." isi zise Yume in gand. Intre timp Rika venea furioasa catre Yume.
-De ce nu dansezi? E ziua ta! Hai treci la dans! si o impinse pe Yume catre locul unde ceilalti dansau. Dar se impiedica si aproape cazu. Dar o prinse un baiat.
-Multumesc mult!zise ea. Nu realiza cine o prinse. Fusese chiar The Prince Charming Ryu...
-Cu placere. zise el zambind. Ai grija data viitoare.
-Hai la dans! La dans cu voi! Sa ne distram! urla Rika in gura mare luandu-i de brat pe amandoi. Dar in curand Yume fu parasita in mijlocul ringului caci Rika si Ryu se luara in brate si...se sarutau?!
Fusese picatura care umpluse paharul. Cuprinsa de invidie si suparare Yume o smulse pe Rika din bratele lui Ryu si o trase catre baie.
-Ce-i cu tine? Cu Ryu de data asta? Nici macar nu va potriviti! aici mintise. stia asta,dar nu vroia sa accepte. Si, in plus esti mai inalta ca el! si aici mintise...
-Si ce daca? Imi place de el, e frumos... incerca Rika sa se apere.
-Esti o...dar Yume nu mai continua
-O ce?Hai termina ce ai de spus!
Yume izbucni in lacrimi si parasi baia. Fugea....fugea tare....isi dorea sa fuga si mai tare... Se trezii in mijlocul drumului cu ochii plini de lacrimi. Se afla langa mare. Briza marii batea usor, trimitand prin parul fetei un aer caldut, un pic sarat. "Ce fac? Ce-i cu mine? De ce fac asta?" astea fura intrebarile care se invarteau prin capul ei.
Incerca sa caute raspunsul la intrebari adanc in inima ei. Si il gasi...se indragostise de Ryu fara sa-si dea seama...

Ultima editare efectuata de catre Andreea in Vin Ian 09, 2009 8:07 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
Candilay
Beginner
Beginner
Candilay

feminin
Numarul mesajelor : 18
Varsta : 30
Localizare : In my world,full of candies and love
Stare de spirit : in love
Warn :
~Luminita de la capatul tunelului~ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100~Luminita de la capatul tunelului~ Right_bar_bleue

Puncte : 29110
Data de inscriere : 15/12/2008

MesajSubiect: Re: ~Luminita de la capatul tunelului~   ~Luminita de la capatul tunelului~ Icon_minitimeJoi Ian 08, 2009 6:51 pm

Destul de interesant inceputul,doar ca am impresia ca actiunea e putin grabita.Descriere ai,la fel si dialogul.Greseli nu am vazut,or fi dar nu mi-au sarit in ochi >_<.

oricum..continua pentru ca vreau sa vad ce se mai intampla cu cei trei ^___^
Sus In jos
http://aboutanime.info
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Warn :
~Luminita de la capatul tunelului~ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100~Luminita de la capatul tunelului~ Right_bar_bleue

Puncte : 30035
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: ~Luminita de la capatul tunelului~   ~Luminita de la capatul tunelului~ Icon_minitimeJoi Ian 08, 2009 8:51 pm

Ah...cat iubesc eu corectatul fic'urilor..in sfarsit unul :3
Ochi caprui =ochii caprui
hai dute=hai du-te
Pentru primul tau fic sa zicem ca e bine....ai grija la greselile de ortografie..pica foarte prost crede'ma.
Capitolul e destul de scurt..si cum a zis si Candy-Chuu, actiunea e cam grabita
Sincer....nu m'a impresionat mare lucru, mai mult ai prezentat o zi obijnuita din viata a doua fete..
Sper ca o sa ti cont de sfaturi cat de cat...oricum..avand in vedere ca e primul tau fic trebuia sa te astepti si la niste critici!
Astept urmatorul capitol si sper sa vad o oarecare avansare!^-^
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
~Luminita de la capatul tunelului~ Left_bar_bleue80 / 10080 / 100~Luminita de la capatul tunelului~ Right_bar_bleue

Puncte : 29310
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: ~Luminita de la capatul tunelului~   ~Luminita de la capatul tunelului~ Icon_minitimeJoi Ian 08, 2009 9:36 pm

Multumesc pentru sfaturi. am facut unele greseli pentru ca ma grabeam si o sa se intample multe in fic. capitolul acela a fost asa de introducere Very Happy... va spun de pe acum ca nu e ceva fantastic. e un fic asa...slice of life... de fapt e o secventza din viatza mea pusa pe seama altor personaje Very Happy

acum am pus capitolul II. Am mai pus si un nou personaj, Lilia. Sper sa va placa
Sus In jos
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Warn :

Puncte : 30035
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

MesajSubiect: Re: ~Luminita de la capatul tunelului~   ~Luminita de la capatul tunelului~ Icon_minitimeVin Ian 09, 2009 9:10 pm

Sa vedeeeem..ma bucur ca ai pus capitolul 2..am sa inceput ca de obicei, cu greselile

Citat :
Rika imbracata extravagant, cu o fustita scurta si un tricou
fustita aia ma seaca...T_T....poate mi se pare doar mie insa o faci destul de mica folosind acel sufix diminutiv

Capitolul e destuld e scurt...
Cu parere de rau iti spun ca nu am vazut o avansare..trebuia sa descri mai mult sarutul dintre cei doi..reactia celeilalte fete, primul impuls, privirile dintre cele doua, decorul...incearca sa pui si un pic de piper, poate chiar mai mult in tot ceea ce faci....cred ca ti'ar fi usor sa invarti cuvintele in asa in fel incat sa'ti iasa ceva mai amplu.
Anyway..nu e groaznic insa nici mare lucru nu vezi in el..continua sa scri si pune mai mult accent pe momente!
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Topaz
Beginner
Beginner
Topaz

Numarul mesajelor : 35
Warn :

Puncte : 28590
Data de inscriere : 15/04/2009

MesajSubiect: Re: ~Luminita de la capatul tunelului~   ~Luminita de la capatul tunelului~ Icon_minitimeMar Apr 21, 2009 11:15 pm

Bun, sa vedem ce-ai facut tu pe aici :

in aceea scoala - > aceeasi , cred ca asa ar fi trebuit sa fie

Yume era o fata mai scundicica - > nu prea suna bine, incearca sa inlocuiesti "scundicica" cu altceva .

Va vine sa credeti ca ii spusese intr-o zi Rikai ca vrea sa fie un inger si sa zboare? -> eu zic sa nu mai introduci cititorul in fic , nu e prea bine , dar nici gresit nu e .

Fetele implinira 14 ani -> men chiar asa repede implinisera 14 ani?

Insa lu Yume ii era indiferent. -> suna mai bine "insa lui yume "

Dar in curand Yume fu parasita in mijlocul ringului caci Rika si Ryu se luara in brate si...se sarutau?! -> ne lasi pe noi sa ghicim ca se sarutau sau ce ? Smile)

Cam astea sunt greselile tale ...
Pai , ficul pare interesant ! Ideea e simpla, adica asta se poate intampla si in viata reala insa imi place. Cu exprimarea stai destul de bine... insa nu ar strica sa descri mai mult locurile, personajele si sa folosesti si unele figuri de stil. Bun, ai grija caci capitolul 2 e cam scurticel. Vreau sa le faci ceva mai lungi, da?
Acum , cred ca am fost cam dura , dar sper sa te ajute criticile mele si sa iti imbunatatesti modul de a scrie. Nu zic ca nu scri bine , ai talent si idei bune, insa totdeuna e loc de mai bine.
Astept continuarea ! Sunt tare curioasa ce se mai intampla !Ja ne si spor la scris ! ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ~Luminita de la capatul tunelului~   ~Luminita de la capatul tunelului~ Icon_minitime

Sus In jos

~Luminita de la capatul tunelului~
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Fan Area :: Fan fiction/Poems-
Mergi direct la: