Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ati desface firul?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Ati desface firul? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ati desface firul? Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:21 pm

Pai...acum depinde de situatie.
Luandu-ma dupa personalitatea mea nu asi desface firul dar cine stie in ce ipostaza sa spunem ca asi fi pusa?
In primul rand m-asi gandi la faptul ca voi merge si eu in iad, numai gandul acesta ma sperie.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Ati desface firul? Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Ati desface firul? Right_bar_bleue

Puncte : 29300
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:29 pm

In nici un caz nu asi desface firul!
... stiti eu tin mult la mantuire si nu as face asa cv! Smile)
Sus In jos
Doppelganger
Moderator
Moderator
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 212
Varsta : 31
Localizare : Japan...:P
Stare de spirit : Crazy
Warn :
Ati desface firul? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ati desface firul? Right_bar_bleue

Puncte : 29517
Reputatie : 7
Data de inscriere : 06/11/2008

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitimeJoi Noi 06, 2008 2:45 pm

Daca desfac firul ajung si eu in iad dar si el deci tot il voi intalni,e ceva greu si pana nu esti pus intr-o situatie dinasta nu sti ce sa faci insa eu nu cred ca as desface firul
Sus In jos
http://ancafe.wikiforum.ro/
Continut sponsorizat

Ati desface firul? Empty
MesajSubiect: Re: Ati desface firul?   Ati desface firul? Icon_minitime

Sus In jos

Ati desface firul?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime Series :: Jigoku Shoujo-
Mergi direct la: