Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele)

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Eclair
Beginner
Beginner
Eclair

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 29
Localizare : Japan
Stare de spirit : Happy
Warn :
nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Right_bar_bleue

Puncte : 29259
Reputatie : 0
Data de inscriere : 16/11/2008

nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Empty
MesajSubiect: nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele)   nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Icon_minitimeVin Ian 02, 2009 10:06 pm

Eclair si lumiere

nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) 14lsso2

Eclly

nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) 288yt5w

Sakura Haruno

nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Sbomeb

Lucy

nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) 21dlmog

Anime girls

nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Zlwxmq

Ei bine astea sunt.Daca va plac o sa mai pun
Sus In jos
http://printesssaanului.hi5.com
Rika-chan
Beginner
Beginner
Rika-chan

feminin
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Warn :
nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Right_bar_bleue

Puncte : 29210
Data de inscriere : 23/11/2008

MesajSubiect: Re: nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele)   nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Icon_minitimeSam Ian 03, 2009 12:03 pm

Frumos,Ecly,dragute gfxuri.imi place cum ti-a iesit cel cu elfen lied.Ti-as da un sfat:ai putea incerca sa pui bordere,nu doar gradiente ca fundal,blending modes,brushes,texturi,si multe altele.
Otr inceput de descurci foarte bine,abia astept ce mai ai,asa ca gambatte!!!
Sus In jos
http://tenshii-yume.rpg-dynasty.com
SintaX_Dev
Discovering anime world
Discovering anime world
SintaX_Dev

feminin
Numarul mesajelor : 66
Localizare : Hell and Heaven
Stare de spirit : Indifferent
Warn :
nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Left_bar_bleue80 / 10080 / 100nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Right_bar_bleue

Puncte : 28548
Data de inscriere : 05/05/2009

MesajSubiect: Re: nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele)   nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 9:51 pm

Draga Eclair, mai ai un drum lung de parcurs pana o sa intelegi adevaratele GFX-uri (nu ca eu le-as face cine stie ce -/-')
Anyway... nu sunt cine stie ce, dar sper sa evoluezi^^'. And don't worry, asa eram si eu prima data o.O'.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Silver
Beginner
Beginner
Silver

feminin
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 29
Localizare : Pe Luna
Stare de spirit : -__-''''
Warn :

Puncte : 28420
Reputatie : 1
Data de inscriere : 07/05/2009

MesajSubiect: Re: nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele)   nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Icon_minitimeSam Iul 10, 2010 1:08 pm

Well...vine "experta" sa vorbeasca nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) 636913
Sa vedem....
mi se par cam simple, iar back'urile alea sunt cam...nepotrivite dupa parerea mea, prea multe culori pentru mine. Iar la text...prea simplu. Ai putea incerca sa adaugi efecte si sa folosesti brush-uri.
Succesc in continuare si sper sa nu te superi. Totul are un inceput ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele)   nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele) Icon_minitime

Sus In jos

nimeni nu-i perfect(in nici un caz gfx-urile mele)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Id-urile userilor
» MMORPG-urile...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Fan Area :: Fan art-
Mergi direct la: