BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Boa Vin Dec 12, 2008 10:06 pm | |
| Name: Kwon Boa Nickname: Kkamshi (a name given to people with dark/tan skin) Date nasterii: November 5, 1986 Locul Nasterii: Kyung Gi Do Resedinta: Chung Dam Dong Familie: Parinti, 2 frati, shi o sora (BoA e cea mai mica) Inaltime: 160cm Greutate: 42kg Religie: Catholic Ce isi dorea sa devina : Cantareata Genuri musicale favorite: Dance si R&B Pro shi Contra personalitatii ei : E foarte energica, dar gandurile ei sunt complicate. Hobbi: sa se uite la filme, sa asculte muzica tare shi sa cante, sa vorbeasca japoneza shi engleza, sa danseze, sa citeasca reviste. Remediu de stres: Sa dea muzica tare si sa danseze Cel mai important lucru „pe care il are” : pisica ei, Sara Proverb favorit: „Work hard toward your goals” La 10 ani a fost cu fratele sau la o preselectie de cautatori de telente. Parintii iau dat acordul sa nu isi termine studiile shi sa inceapa sa cante.
Ultima editare efectuata de catre BlitzZMay in Mier Mai 13, 2009 10:14 pm, editata de 1 ori | |
|
Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29310 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Boa Lun Dec 22, 2008 1:12 pm | |
| Pur si simplu o ador! Are un glas angelic! Imi plac mai ales melodiile alea de la inuyasha! BoA e una din favoritele mele! | |
|
Doppelganger Moderator
Numarul mesajelor : 212 Varsta : 31 Localizare : Japan...:P Stare de spirit : Crazy Warn : Puncte : 29527 Reputatie : 7 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: Boa Sam Apr 11, 2009 7:29 pm | |
| Da si mie imi place :X:X:X cel mai mult ador melodia Moto si Eat you up E foarte dragute ^^ | |
|
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Boa Joi Sept 10, 2009 9:05 pm | |
| Intr'adevar, are o voce buna si melodii pe masura. A inceput sa'mi palca cu adevarat abia cand si'a -relansat- cariera in America sub un alt format. Melodii favorite: Eat you up, I did it for love. Sa fiu sincera nu prea am ascultat, insa ascultand de curand cele doua melodii, probabil ca am sa vad si altele de'ale ei. | |
|