BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30040 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: T.A.T.U Vin Dec 12, 2008 9:28 pm | |
| T.A.T.U, este o trupa pop celebra din Moscova, Rusia formata din Lena Katina si Yulia Volkova. E una dintre trupele mele favorite...e destul de veche ce'i drept si din pacate se pare ca in 2008 nu prea au dat semne....melodiile mele favorite sunt '30 minutes', 'Perfect Enemy', 'Friend or Foe' si 'All about us'..m'au atras mult versurile melodiile ce erau potrivite foarte foarte bine videoclipurilor care si ele sunt foarte reusite...vocile celor doua sunt absolut superbe... | |
|
Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29315 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: T.A.T.U Sam Ian 24, 2009 6:17 pm | |
| melodiile mela preferate sunt : "all about us" si "all the things she said" varianta in engleza.... | |
|
deepdear Beginner
Numarul mesajelor : 41 Localizare : Bucuresti. Stare de spirit : La rece. Warn : Puncte : 28165 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/07/2009
| Subiect: Re: T.A.T.U Dum Iul 05, 2009 6:47 pm | |
| Nu ascult cine stie ce de la ele si nu imi plac in mod special. Mi se pare o trupa mediocra. Totusi, imi place melodia "all the things she said". | |
|
Phoenix Beginner
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 30 Localizare : Annandale-on-Hudson, New York Stare de spirit : Mysterious Warn : Puncte : 29345 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: T.A.T.U Lun Iul 06, 2009 4:58 pm | |
| Am ascultat timp de un an si nici nu stiam cine canta.Si nici pana-n ziua de azi nu stiam numele cantaretelor ... Oricum,imi plac foarte mult melodiile lor si concertele ... sunt ... mai mult decat interesante(sa mentionez saruturile in public ? >.> ) Revenind la formatie si melodii (ca deja ma indepartam de subiectul principal),imi plac foarte mult "All the things she said" si "All about us" . | |
|