Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Harry Potter

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Harry Potter Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Harry Potter Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Harry Potter Empty
MesajSubiect: Harry Potter   Harry Potter Icon_minitimeVin Dec 12, 2008 9:20 pm

Volumele Harry Potter formează o serie foarte populară în întreaga lume; ele aparţin genului fantastic şi au fost scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărţile tratează o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind un tânăr vrăjitor numit Harry Potter, alături de prietenii lui Ron Weasley şi Hermione Granger. Povestea se desfăşoară în cea mai mare parte la Hogwarts, Şcoala de Magie şi Vrăjitorie, o şcoală pentru tinerii vrăjitori şi magicieni. Punctul central al poveştii îl reprezintă conflictul dintre Harry şi întunecatul vrăjitor Cap-de-Mort, care i-a ucis pe părinţii lui Harry în misiunea sa de a cuceri lumea vrăjitoriei.

De la lansarea primului volum, Harry Potter şi piatra filozofală, în 1997, cărţile au câştigat o imensă popularitate şi un succes comercial în întreaga lume. Toate cele şapte volume s-au vândut în peste 325 milioane de exemplare şi fiind traduse în peste 63 de limbi. A şaptea şi ultima carte din seria Harry Potter, Harry Potter şi Talismanele Morţii, a fost lansată pe data de 21 iulie 2007. Editorii au anunţat un record de 12 milioane de exemplare vândute în Statele Unite ale Americii, pentru prima ediţie.

Succesul romanelor sale a făcut-o pe Rowling cea mai bogată scriitoare din istorie. Versiunile în limba engleză ale cărţilor au fost publicate de către Bloomsbury în Regatul Unit, Scholastic Press în Statele Unite, Allen & Unwin în Australia şi Raincoast Books în Canada.

Până acum primele cinci volume au fost ecranizate de către Warner Bros. Cel de-al şaselea film este în producţie urmând a fi lansat pe 21 noiembrie 2008.
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Andreea
Anime fan
Anime fan
Andreea

feminin
Numarul mesajelor : 154
Varsta : 29
Localizare : Romania
Stare de spirit : Happy!
Warn :
Harry Potter Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Harry Potter Right_bar_bleue

Puncte : 29300
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Harry Potter Empty
MesajSubiect: Re: Harry Potter   Harry Potter Icon_minitimeVin Dec 12, 2008 9:55 pm

Am citit! e super! Toate 6 vol! Si am vazut numai 5 filme!
Sus In jos
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :
Harry Potter Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Harry Potter Right_bar_bleue

Puncte : 29362
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Harry Potter Empty
MesajSubiect: Re: Harry Potter   Harry Potter Icon_minitimeSam Dec 13, 2008 12:19 am

Da, am citit toate volumele si am avzut si cele 5 filme...abia astept sa apara al6lea...mie in general imi plac cartile SF+fantasy/magic, iar aceasta serie mis e pare foarte reusita (doar a avut super succes), personajele au un caracter, personalitate foarte bine construite, iar J. K. Rowling stie cum sa descrie fiecare amanunt si sa te tina cu sufletul la gura!

Cat despre al 6lea film eu stiam ca va fi lansat in iunie/iulie (nu mai stiu sigur care din ele).
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Continut sponsorizat

Harry Potter Empty
MesajSubiect: Re: Harry Potter   Harry Potter Icon_minitime

Sus In jos

Harry Potter
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: General :: Books-
Mergi direct la: