| Ti-ar placea sa fi vampir? | |
|
+5BlitzZMay asami Chou Andreea Serena C.C. 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Serena C.C. Anime fan
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 31 Localizare : Blue City Warn : Puncte : 29372 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Ti-ar placea sa fi vampir? Dum Dec 07, 2008 1:56 am | |
| Well...m-am gandit de multe ori cum ar fi daca ar exista vampiri si eu as fi unul dintre ei.Mi-ar placea extrem de mult, dar cred ca nu va fi tocmai ce-mi imaginez eu....pentru ca vor fi acei vampiri ce vor musca oamenii (exact ca in Vampire Knight), dar mi-ar placea sa existe o lume cu vampiri, o lume in care toti sa ne intelegem bine desi suntem diferiti... | |
|
| |
Andreea Anime fan
Numarul mesajelor : 154 Varsta : 29 Localizare : Romania Stare de spirit : Happy! Warn : Puncte : 29310 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? Dum Dec 07, 2008 2:10 am | |
| Normal! wow cred ca asta e unul dintre cele mai mai dorinte ale mele. Cu toate ca as musca oameni..m-as limita si nu i-as omori | |
|
| |
Chou Beginner
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 31 Warn : Puncte : 28565 Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/04/2009
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? Lun Apr 13, 2009 12:23 am | |
| si mie mi-ar placea sa fiu unu' dintre ei si ar fi si mai bine daca ar accepta si oamenii chestia asta mai ales daca n-ar trai cu prejudecatile din ziua de azi adica sa traim intr-o lume mai linistita ^^" | |
|
| |
asami Beginner
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 30 Localizare : Nush Stare de spirit : NEbuna Warn : Puncte : 29050 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? Mar Iun 23, 2009 4:42 pm | |
| Ok vampir? suna usper dar ca sa omor oamenii pentru a ma alimenta ideea asta nu ma aranjeaza... dar in general ideea asta nu e rea chiar mi-ar palcea culoare rosie la ochi poate ma prinde.... | |
|
| |
BlitzZMay Admin
Numarul mesajelor : 630 Varsta : 30 Warn : Puncte : 30035 Reputatie : 1 Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? Mier Iul 08, 2009 4:49 pm | |
| Sincer mi se pare a fi o idee cam de gradi ><" Ar fi interesant dar in acelasi timp dificil si obositor consider... O mare problema ar fi faptul ca nu m'as ptuea controla in a musca cred...o.O
Offtopic:Topic mutat! Inteleg ca e VK e un anime cu Vampiri insa hey, daca discuti despre vampiri asta nu inseamna ca te referil a VK -.- | |
|
| |
Lady Eva Moderator
Numarul mesajelor : 51 Localizare : HeLL Stare de spirit : very happy Warn : Puncte : 28036 Reputatie : 0 Data de inscriere : 30/07/2009
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? Joi Iul 30, 2009 9:19 pm | |
| pey as fi cea mai norocoasa de pe planeta..si normal ca as vrea sa fiu vampir:X:X dar mai degraba as vrea un iubit vampir | |
|
| |
Yuuki Cross Beginner
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 29 Localizare : undeva p`aici Stare de spirit : depinde Warn : Puncte : 29321 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? Mier Aug 12, 2009 11:14 pm | |
| Mie chiar mi-ar placea sa fiu vampir...dar as vrea sa fiu ca si familia Cullen din Twilight. Ca sa nu fiu nevoita sa beau sangele oamenilor. | |
|
| |
Teh Beginner
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : In Heaven Warn : Puncte : 27964 Reputatie : 1 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? Sam Aug 15, 2009 10:28 am | |
| Ştii, dacă mă gândesc aşa la asta, mi-ar plăcea. Dacă mă gândesc ca şi un gând trecător, dar dacă aş intra în detalii nu aş mai spune un Da cu atât de multă fermitate. M-aş gândi la caracteristicile generale ale vampirilor. Dacă atunci când aş deveni vampir nu aş mai simţi? Nu aş mai putea mânca mâncare normală, ceea ce este o imensă plăcere pentru mine :]], sau dacă nu aş mai putea gusta razele soarelui nidiodată? nu există niciun mit concret asupra vampirilor, pentru că sunt prea multe legende. Dacă ar fi să pot deveni vampir, dacă ar exista aşa ceva, aş vrea mai întâi să ştiu ce înseamnă această existenţă 'vampirială ' şi apoi să mă decid dacă vreau sau nu să devin unul dintre aceia. | |
|
| |
deepdear Beginner
Numarul mesajelor : 41 Localizare : Bucuresti. Stare de spirit : La rece. Warn : Puncte : 28160 Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/07/2009
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? Joi Aug 20, 2009 10:18 pm | |
| Au existat oameni care beau sangele altora pentru ca ei credeau ca asta ii va mentine tineri. Au existat contese care se spalau cu sange de fecioare ca sa ramana vesnic tinere si frumoase. Vampiri care sa se hraneasca cu sange si sa nu moara nu au existat. Sunt biologic imposibili. Singurul tip de vampiri care poate exista este acela de vampiri energetici. Chiar exista. Acel gen de persoana langa care o data ce stai, te stoarce de toata energia, chiar si fara sa isi dea seama. Totusi, nu sunt foarte des intalniti.
Da. Mi-ar placea daca ar putea exista. Pentru senzatia de putere. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ti-ar placea sa fi vampir? | |
| |
|
| |
| Ti-ar placea sa fi vampir? | |
|