Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate!
Anime Galaxy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Konnichi wa minna!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :
Konnichi wa minna! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Konnichi wa minna! Right_bar_bleue

Puncte : 29362
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Konnichi wa minna! Empty
MesajSubiect: Konnichi wa minna!   Konnichi wa minna! Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:12 pm

Ma numesc Oanna, am 15 ani si sunt o mare fana anime .Printre cele preferate se numara: Vampire Knight, Naruto, Shugo Chara, Itazura na Kiss, Sailor Moon, Tokyo Mew Mew, dar imi place marea majotitate :X.

Inafara de anime-uri ador sa cant si sa dansez....muzica e o parte importatnta din viata mea (ca si anime-urile desigur!) si sa ma plimb cu rolele...aaa da...si photoshopul imi place mult, dar inca nu stiu atat de multe Very Happy

Well cam atat...see ya! Smile

Ultima editare efectuata de catre Serenity in Dum Noi 30, 2008 11:29 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
BlitzZMay
Admin
Admin
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 630
Varsta : 30
Warn :
Konnichi wa minna! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Konnichi wa minna! Right_bar_bleue

Puncte : 30025
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/11/2008

Konnichi wa minna! Empty
MesajSubiect: Re: Konnichi wa minna!   Konnichi wa minna! Icon_minitimeMier Noi 05, 2008 10:15 pm

Heya Serenity, welcome here!!!
Happy posting and no spam!! ^^
Konnichi wa minna! Welcome
Sus In jos
https://animegalaxy.forum.st
Vizitato
Vizitator

Konnichi wa minna! Empty
MesajSubiect: Re: Konnichi wa minna!   Konnichi wa minna! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 8:19 pm

Oanna avem ceva in comun cu dansatul si cantatul Razz
manga citesti?ce manga ati place?
sper ca vom deveni prietene
happy posting and no spam
Sus In jos
Serena C.C.
Anime fan
Anime fan
Serena C.C.

feminin
Numarul mesajelor : 137
Varsta : 31
Localizare : Blue City
Warn :

Puncte : 29362
Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/11/2008

Konnichi wa minna! Empty
MesajSubiect: Re: Konnichi wa minna!   Konnichi wa minna! Icon_minitimeVin Noi 14, 2008 9:57 pm

Nu prea citesc...nu-mi place se citesc pe pc,am citit cateva si de placut...aleg Vampire Knight desi mai am de citit Very Happy

cleopatra a scris:
sper ca vom deveni prietene
Sunt sigura ca vom deveni >:d<
Sus In jos
http://fantasy-anime.forumer.ro
Continut sponsorizat

Konnichi wa minna! Empty
MesajSubiect: Re: Konnichi wa minna!   Konnichi wa minna! Icon_minitime

Sus In jos

Konnichi wa minna!
Sus 
Pagina 1 din 1